; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IF

Katie Holmes și Jamie Foxx nu se mai ascund! Cei doi au avut prima apariție publică

30 January 2018

La aproape cinci ani de când formeaza un cuplu, Katie Holmes și Jamie Foxx au apărut împreună pentru prima dată în fața camerelor de luat vederi.

 Vezi galeria foto >

Cu o zi înaintea de cea de a 60-a ceremonie Grammy, cele mai mari nume din industria muzicală și zeci de vedete de la Hollywood s-au adunat la Sheraton New York Times Square, la Clive Davis Pre-Grammys Gala, pentru a-i aduce un omagiu lui Jay-Z, care a fost premiat pentru contribuția pe care a adus-o industriei muzicale.

Cei care au atras atenția tuturor au fost chiar Katie Holmes și Jamie Foxx, care nu s-au mai ascuns pe parcursul petrecerii, ba din contră! Toată seara au râs împreună și au fost extrem de apropiați.

După divorțul de actorul Tom Cruise, care a avut loc în anul 2012, Katie a fost nevoită să fie extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, din cauza unei clauze potrivit căreia aceasta nu trebuia să se afișeze public cu nici un bărbat timp de cinci ani.

Prima apariție surprinsă de paparazzi a cuplului Holmes-Foxx a avut loc abia în luna septembrie a anului trecut, când într-adevăr a trecut perioada specificată în actul de divorț.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare