; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katie holmes (1)

Katie Holmes nu se mai ascunde. Actrița a fost surprinsă în brațele noului partener

08 September 2020

La un an după despărțirea de Jamie Foxx, Katie Holmes a fost fotografiată recent în compania lui Emilio Vitolo, noul său partener. 

Paparazzi au surprins-o prima oară pe actriță luând cina în compania lui Emilio la restaurantul Antique Garage, din Soho. Deși nu se țineau de mână, Katie Holmes părea să se simtă extrem de bine alături de Emilio Vitolo. 

 

 


 

 

Ulterior, cei de la DailyMail au împărtășit o nouă serie de fotografii surprinse duminică seara, în cadrul cărora Katie se sărută cu Emilio Vitolo. Fotografiile au surprins pe toată lumea în special pentru că actița este extrem de atentă cu expunerea vieții personale în mediul public. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

What a couple looks like.. #love #katieholmes

A post shared by Hollywood Culture (@hollywood_culture) on

Emilio Vitolo are 33 de ani și este fiul bucătarului italian Emilio Vitolo Sr., care are un restaurant în New York, Ballato, și pe care l-a cumpărat încă din 1990. Încă de atunci, întreaga familie a lui Emlio a lucrat acolo. Acum restaurantul este condus de către Emilio și cei doi frați ai săi și este frecventat și de celebrități, precum Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna și Bradley Cooper.

Însă Emilio are și o carieră în actorie. El a apărut în Royal Pains, Inside Amy Schumer, The Right to Live și The Birthday Cake. Potrivit In Touch Weekly, Katie Holmes și Emilio Vitolo ar mai fi avut câteva întâlniri înainte. Emilio a fost logodit cu Rachel Emmons, care e designer. Conform unor surse, cei doi s-ar fi despărțit recent.

Katie Holmes este cunoscută pentru faptul că e discretă cu viața ei personală. În mai 2019, ea s-a despărțit de Jamie Foxx, după o relație care ar fi început în 2013. O sursă a declarat la vremea respectivă că ei s-au despărțit pentru că aveau „stiluri de viață diferite.' Jamie își dorea să se distreze, în vreme ce Katie se concentra pe creșterea fiicei sale și pe carieră. Cei doi au fost văzuți ultima dată împreună în mai 2019, la Met Gala. Informațiile despre despărțirea lor s-au aflat în august 2019, după ce Jamie Foxx a fost surprins ținându-se de mână cu artista Sela Vave.

Katie Holmes a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise între 2006 și 2012. Cei doi au împreună o fiică, Suri, în vârstă de 14 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare