; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katie Holmes nu are voie să vorbească despre Tom Cruise

11 July 2012

Katie Holmes a fost obligată, spun surse citate de femalefirst.co.uk, să semneze un contract conform căruia nu are voie să povestească nimic referitor la viața privată a lui Tom Cruise sau la probleme cauza mariajului lor de biserica scientologică.

Katie Holmes și Tom Cruise au ajuns, la începutul săptămânii, la un acord cu privire la divorțul lor, după cinci ani de mariaj.
„Confidențialitatea a fost cheia. În cazul în care Katie nu s-ar fi angajat să tacă, atunci ar fi început un război foarte murdar din punct de vedere legal', a spus o sursă citată de publicația Daily Mirror.
Reprezentanții ambelor staruri au insistat să explice că niciun detaliu din dosarul de divorț nu va ajunge la presă, deși se zvonește că Suri Cruise va rămâne în custodia principală a mamei ei, în timp ce Tom va avea dreptul să o viziteze cât de des dorește.
Binele fetiței lor a fost cel mai important punct din negocierile duse de foștii soți. Ei au reușit însă să se despartă în condiții bune, fără să își spele rufele în public. Surse citate de tmz.com au spus totuși că au existat și momente tensionate în Tom și Katie în timpul discuțiilor cu avocații, dar că ele au luat sfârșit când amândoi au realizat că singura care poate fi „iremediabil afectată' de divorț este fetița lor.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare