;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katie Holmes a plănuit din timp despărțirea de Cruise

5 July 2012

Chiar dacă anunțul divorțului dintre Tom Cruise și Katie Holmes a uimit pe toată lumea, se pare că decizia nu a fost luată peste noapte. Ba mai mult, surse citate de publicația People spun că Holmes a plănuit totul până în cel mai mic detaliu. Chiar și Tom Cruise a fost luat prin surprindere de anunțul că redeveni celibatar.

„(Katie) a vorbit cu Tom la telefon până săptămâna trecută spunându-i mereu <>', a spus o sursă apropiată actriței.

De la lansarea veștii că nu mai vrea să fie soția lui Tom Cruise, Katie Holmes și-a schimbat până și numărul de telefon. „Prietenii ei vechi nu mai pot lua legătura cu ea. Nu poate fi găsită', a spus sursa.

Holmes (33) și-a închiriat un apartament în New York la începutul lunii iunie. „Tom știa că ea se mutase acolo, dar credea că e vorba de cu totul și cu totul alt motiv', a mai explicat persoana a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

„Ea a spus că se mută pentru a avea acces la parcarea subterană. Erau mai puțini paparazzi și se putea bucura de mai multă intimitate. A fost doar începutul pentru mutarea lucrurilor din vechea casă. Așa a reușit să se mute fără să spună din start că urmează să ceară divorțul'.

Se zvonește că Tom Cruise habar nu a avut de decizia luată de soția lui. Katie a depus actele de divorț cu ajutorul tatălui ei, Martin Holmes, la judecătoria statului New York.

Citește și:

Începe războiul între Katie Holmes și Tom Cruise!

Tom Cruise nu o lăsa pe Katie Holmes să facă filmul „Dawsons Creek'

Katie Holmes divorţează de Cruise din cauza religiei

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare