Homepage  / Vedete străine

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt vor deveni părinți pentru a treia oară. Fiica lui Arnold Schwarzenegger, din nou însărcinată

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt vor deveni părinți pentru a treia oară. Fiica lui Arnold Schwarzenegger, din nou însărcinată
8

de Roxana Mirea,

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt vor deveni părinți pentru a treia oară împreună. Aceștia mai au două fiice, pe Lyla Maria, în vârstă de 3 ani, și pe Eloise Christina, în vârstă de 2 ani. De asemenea, actorul mai are un băiat dintr-o relație anterioară. 

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt, părinți pentru a treia oară 

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt așteaptă al treilea copil! Cei doi s-au căsătorit în iunie 2019 și au împreună două fiice, pe Lyla Maria, în vârstă de 3 ani, și pe Eloise Christina, în vârstă de 2 ani. 

Fiica lui Arnold Schwarzenegger și soțul ei continuă să își mărească familia, a declarat o sursă pentru People vineri. Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt s-au căsătorit în iunie 2019 – sărbătorind recent cea de-a cincea aniversare a căsătoriei lor – și au două fiice. Starul din „Jurassic World” este, de asemenea, tatăl unui fiu în vârstă de 11 ani, Jack, pe care îl are cu fosta soție, Anna Faris. 

Première du film „The Super Mario Bros” à Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Chris Pratt, despre rolurile în filmele animate 

Chris Pratt a devenit tot mai cunoscut în ultimii ani și a atins un nou nivel de faimă pentru rolul său Marvel ca Peter Quill, aka Star-Lord, în filmele „Gardienii Galaxiei”. De asemenea, el și-a asumat mai multe roluri de actor de voce în animații precum „Onward”, „The Super Mario Bros. Movie” și „The Garfield Movie”. 

Actorul se simte atras de aceste filme pentru că fiicele și fiul lui se pot bucura de munca sa la o vârstă mai fragedă, după cum el a declarat pentru ET la premiera „Garfield” de la începutul acestui an. 

„Acesta este genul de film pe care îl pot viziona cu siguranță. Știi, unele filme de animație devin un pic înfricoșătoare, este un pic prea mult pentru copii. Acesta este ceva foarte distractiv pentru toate vârstele”, a spus actorul despre „Garfield”. 

De asemenea, el a explicat că, în ultimii ani, a fost foarte important pentru el să accepte roluri vocale, deoarece astfel a putut petrece mai mult timp cu familia sa.  

De multe ori, munca de actor este o binecuvântare, dar unul dintre dezavantaje este că te poate scoate din țară pentru o perioadă lungă de timp”, a reflectat el. „Așa că a fi capabil să pun voce a fost foarte frumos, pentru că am putut să ajung acasă seara și să dorm în [propriul] pat.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton