; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katherine heigl spital

Katherine Heigl, de urgență pe masa de operație: „A fost cea mai groaznică durere”

18 March 2021

Katherine Heigl, care ne-a făcut să zâmbim datorită rolurilor în care a jucat în ultimii ani, a avut recent probleme grave de sănătate. Heigl a povestit fanilor prin ce a trecut: „Am devenit femeia bionică'.

Deși a fost ferită de coronavirus până acum – Heigl a renunțat la viața în oraș și la aglomerație și a ajuns să locuiască alături de soțul ei și de copii la o fermă din Utah – actrița de 42 nu a scăpat totuși pe de-a-ntregul de boală și de medici.

Actrița din „Aleea cu licurici', serial care poate fi urmărit pe Netflix, a ajuns pe mâna medicilor din Los Angeles, după ce a suferit un accident. Heigl a trecut printr-o operație grea, în urma căreia i-au fost implantate două proteze de titan în locul unor discuri vertebrale uzate. 

Într-un mesaj pe contul personal de Instagram, Katherine Heigl a povestit: „Ei bine, am devenit femeia bionică! Am două bucăţi de titan în gât, cred că aş putea să stau în cap ore întregi. Nu voi încerca asta chiar acum, dar daţi-mi câteva luni și vă voi lua mințile!'

 

 Vezi galeria foto >

Fosta vedetă din „Anatomia lui Grey' s-a arătat „recunoscătoare' față de echipa de medici care a scăpat-o de „cele mai groaznice dureri avute vreodată: „(…) E aşa bine să nu te mai doară nimic!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare