; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katherine Heigl are un serial nou

Katherine Heigl are un serial nou

12 September 2013


La patru ani de la plecarea ei de pe micul ecran, odată cu părăsirea serialului cu medici „Anatomia lui Grey', actriţa Katherine Heigl va apărea din nou la TV, în rol de agent CIA, în 2014.

Finele anului acesta şi anul viitor se anunţă a fi pline pentru blonda Katherine Heigl (34 de ani), care are în lucru un serial nou, la postul american NBC, scrie site-ul hollywoodreporter.com.

Ea va juca rolul unui analist CIA, care este luat de pe teren pentru a deveni angajat al Casei albe şi a-l informa zilnic pe preşedinte despre cele mai importante evenimente. Producţia care nu are încă un nume este descrisă drept un amestec de „Scandal' şi „Viaţa la Casa Albă', în care personajul lui Heigl va încerca să se descurce în noua lume în care intră.

„Am fost interesată şi captivată de acest proiect de când mi-a fost oferit, acum un an. Povestea nu e doar inteligentă, ci şi aruncă o privire în culisele CIA pe care nu am mai văzut-o până acum pe micul şi marele ecran. Cred că vom face un produs extraordinar de televiziune, alături de scenarista noastră minunată, Alexi Hawley!', a spus actriţa care va fi şi producător executiv al viitorului serial, care nu a primit încă undă verde pentru un întreg sezon – fiind deocamdată în stadiul de proiect.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare