; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katey sagal 1

Katey Sagal va juca în noul serial „Rebel”, produs de postul ABC

24 September 2020

Katey Sagal (66 de ani), cunoscută mai ales pentru rolul lui Peg Bundy din serialul „Familia Bundy', va juca în noul serial „Rebel', scris de Krista Vernoff („Anatomia lui Grey'), informează deadline.com

Katey Sagal va interpreta rolul principal din serial, al lui Annie „Rebel' Bello, o funcționară în domeniul juridic care acordă consultanță clienților fără a avea o diplomă în Drept. Personajul, descris în scenariu ca „o femeie amuzantă, dezordonată, sclipitoare și curajoasă, care se implică total în cauzele pentru care luptă, mai ales când e vorba despre oamenii pe care îi iubește, și care câștigă cu orice preț' este inspirat de Erin Brockovich. Aceasta a devenit celebră după ce rolul ei a fost interpretat de Julia Roberts în drama „Erin Brockovich' (2000), regizată de Steven Soderbergh, care i-a adus un Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal. 

Serialul „Rebel' va fi produs de postul ABC și va avea premiera în 2021. Din distribuție mai fac parte Andy Garcia, John Corbett („Totul despre sex'), James Lesure („Las Vegas'), Tamala Jones („Castle'), Sam Palladio („Nashville'), Kevin Zegers („În căutarea răzbunării'), Lex Scott Davis („Noaptea judecății: Începutul') și Ariela Barer („Ladyworld').

„Munca lui Erin Brockovich este atât de consistentă și importantă, încât trece dincolo de cuvinte', a declarat scenarista Krista Vernoff, scenaristă și producător executiv al serialului „Anatomia lui Grey'. „În ciuda lipsei unei diplome în domeniu, Erin muncește fără întrerupere pentru dreptate în domeniul social și ecologic, printre altele. Ea îi inspiră pe toți cei din jur și este și foarte amuzantă. A fost o mare onoare pentru mine să o cunosc și să creez un personaj inspirat de ea. În plus, am lucrat cu o distribuție de vis, în frunte cu extraordinara Katey Sagal și cu o regizoare incredibilă, Tara Nicole Weyr', a mai spus aceasta. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare