; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katey Sagal

Katey Sagal („Familia Bundy”) se luptă din copilărie cu dependenţa

28 March 2017

Actriţa Katey Sagal (63 de ani) a publicat recent o autobiografie, „Grace Notes: My Recollections', în care povesteşte că dependenţa ei de pastile, cocaină şi alcool a început când avea doar 14 ani, scrie etonline.com.

Celebră pentru rolul lui Peggy din serialul „Familia Bundy' şi cunoscută şi graţie apariţiei în „Sons of Anarchy', Segal spune că, la 12 ani, s-a împrietenit la cataramă cu o altă puştoaică din cartier, Lorna Luft, fiica actriţei Judy Garland. Ambele lor mame abuzau de pastile de slăbit.

„Mama Lornei avea o mulţime de pastile pe noptieră şi dormea până după prânz, la fel ca mama mea. Şi, evident, toate mamele luau o mulţime de pastile', povesteşte Segal în volum.

La 14 ani, Katey a primit, pe reţetă, pastile de slăbit şi spune că acestea i-au oferit o cale prin care să repare ce o durea, fiind începutul dependenţei ei timp de 15 ani de pastile, cocaină şi alcool.

În „Grace Notes: My Recollections', actriţa mai dezvăluie şi că a avut o relaţie lungă cu rocker-ul Gene Simmons (KISS), când avea 20 şi ceva de ani.

Foto: https://www.facebook.com/KateyLSagal

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare