; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katewinslet

Kate Winslet va juca în următoarele filme „Avatar”

04 October 2017

Actrița Kate Winslet (41 de ani) va face din nou echipă cu regizorul James Cameron la 20 de ani după ce au lucrat împreună pentru „Titanic'. Kate a fost aleasă să joace în următoarele filme „Avatar', scriu cei de la variety.com.

 

„Kate şi cu mine ne-am dorit să mai lucrăm împreună în aceşti 20 de ani ce au trecut de la colaborarea noastră din Titanic – una dintre cele mai fructuoase din cariera mea. Abia aştept să o văd dând viaţă personajului Ronal', a declarat James Cameron.

Cameron va regiza cele patru continuări ale „Avatar', iar din ditribuție vor face parte actorii Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder şi Joel David Moore.

Producătorul filmelor „Avatar', Lachlan Murdoch, a confirmat pentru sursa mai sus menționată că viitoarele filme ce se află în fază de producție vor fi cele mai scumpe din istoria cinematografiei.

Ca urmare a preţului ridicat al noii tehnologii necesare pentru a realiza următoarele filme „Avatar': 2, 3, 4 şi 5, dar şi a deciziei regizorului James Cameron de produce continuările în paralel, bugetul va depăși suma de un miliard de dolari.

Cele 4 filme Avatar au fost deja programate urmând a avea premierele după cum urmează: „Avatar 2' va avea premiera pe 18 decembrie 2020, „Avatar 3'  pe 17 decembrie 2021, urmat de „Avatar 4' pe 20 decembrie 2024 și „Avatar 5' pe 19 decembrie 2025.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare