; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate Winslet şi-a scos iubitul în lume

12 October 2011

Actriţa în vârstă de 36 de ani şi noul ei iubit, Ned Rocknroll (33 de ani), nepotul miliardarului Richard Branson, au fost văzuţi luând masa într-un restaurant italienesc.

Kate îl pupa pe faţă, păreau foarte îndrăgostiţi. Kate mai avea un pic şi sărea pe el la un moment dat. Şi nici că le păsa dacă îi vedea cineva. Nici nu s-au sinchisit că la altă masă erau Gwyneth Paltrow cu prietenii ei', a spus o sursă pentru ziarul The Sun'.

Un alt apropiat al lui Kate spune că actriţa este atât de îndrăgostită de Ned, încât şi-ar dori să se căsătorească cu el, chiar dacă a trecut prin două mariaje eşuate (unul dintre ele, cu regizorul Sam Mendes, s-a terminat anul trecut).

La rândul său, Ned Rocknroll, pe numele său adevărat Abel Smith, a mai fost şi el căsătorit cu Eliza Cowdray.

Kate şi Ned sunt împreună de luna trecută şi s-au cunoscut prin intermediul lui Richard Branson, prieten bun de-al actriţei.

Mai mult, în august, Kate a fost împreună cu Branson şi familia acestuia pe insula Necker (din Arhipelagul Insulelor Virgine Britanice), unde actriţa a salvat-o dintr-un incendiu pe mama miliardarului în vârstă de 90 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare