; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate Winslet, fără retușuri în scenele intime din Crima din Easttown

Kate Winslet, fără retușuri în scenele intime din „Crima din Easttown”: „Să nu îndrăznești să faci așa ceva”

03 June 2021

Kate Winslet nu își ascunde vârsta și nu a vrut ca fanii ei să fie mințiți. Actrița din „Crima din Easttown' a mărturisit că nu a acceptat ca ridurile din jurul ochilor să îi fie șterse cu ajutorul unui program de editare de pe afișul serialului de pe HBO, informează The Guardian, citată de site-ul digi24.ro.

Kate Winslet (45 de ani) a dezvăluit că a primit o propunere șocantă din partea celui care semnează regia „Crima din Easttown'. Craig Zobel i-ar fi spus că îi poate edita o scenă intimă dintr-un episod al producției care poate fi urmărită pe HBO Go. 

Mai precis, regizorul a venit cu propunerea de a-i pune corpul într-o lumină mai favorabilă și a mai spus că îi va „tăia' puțin din grăsimea de pe burtă cu ajutorul calculatorului.

Winslet a refuzat în mod categoric oferta și a nu a lăsat loc de interpretări: 

'Să nu îndrăznești să faci așa ceva!', a fost replica lui Winslet, care interpretează rolul detectivului și bunicii Mare Sheehan din Pennsylvania.

Totodată, actrița a mai povestit, într-un material publicat în New York Times, că a refuzat primele variante ale posterului promoțional. Motivul? Imaginea era prea retușată.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

„Oameni buni, știu câte riduri am la ochi'

Le-am zis: Oameni buni, știu câte riduri am la ochi, vă rog, puneți-le la loc', a spus Kate Winslet.

Actrița mai spune că a discutat despre acest rol și cu soțul ei, Edward Abel Smith.

„I-am spus soțului meu: E OK că fac asta? Este ok că joc rolul unei femei între două vârste care este bunică și care are obiceiul de a avea aventuri de o noapte? Și el mi-a replicat: Kate, este minunat!', își amintește actrița. 

Tenebrele unui orășel obișnuit: „Crima din Easttown', se vede la HBO

Miniseria în șapte episoade o are în centru pe Mare Sheehan, o femeie-detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania, care ajunge să ancheteze o moarte misterioasă. Poreclită „domnița șoim’, din pricina unui meci de baschet care a făcut-o celebră în adolescență în mica ei comunitate, Mare are o relație defectuoasă cu propria mamă, care nu a compensat lipsa tatălui, și el detectiv, care a murit când fiica de care era foarte apropiat avea 13 ani. 

Despărțită de soț, Mare nu este cea mai veselă persoană din lume, trăind cu impresia că a înșelat așteptările celor din jurul ei și că „binele este supraevaluat, pentru că oamenii așteaptă asta de la tine tot timpul’. Femeia își petrece de regulă timpul anchetând mici găinării, dar lucrurile se schimbă atunci când o tânără mamă este găsită moartă în pădure, aducând aminte comunității de un alt caz nerezolvat, cel al dispariției unei fete cu un  an în urmă.  

Pe măsură ce detectivul înaintează în investigarea crimei și începe să scoată la iveală fețe ascunse și întunecate ale micului oraș, și viața lui Mare începe să se prăbușească, traume vechi revenind în actualitate.

Producția a fost întreruptă de pandemie

Pe lângă Kate Winslet, care face un rol admirabil, distribuția conține nume familiare: Guy Pierce (cu care actrița britanică a mai jucat în „Mildred Pierce’) este profesorul Richard Ryan, nou venit în oraș, David Denman („Outcast’) este fostul soț al lui Mare, Julianne Nicholson („The Outsider’) este cea mai bună prietenă a detectivului, Lori, iar Jean Smart („Cei ce veghează’) o joacă pe mama protagonistei, Helen, personajul care asigură partea de umor într-o producție destul de sumbră, în care nu lipsesc teme indigeste precum sinuciderea, sarcinile nedorite sau dependența de droguri. 

Filmările au debutat în toamna lui 2019, în suburbiile din Philadelphia, și au durat până în martie 2020, când au fost sistate, din cauza pandemiei, fiind reluate și finalizate în septembrie 2020. 

Sursa foto: instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare