; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate Winslet, nefericită în dragoste

25 March 2010

Înainte de a anunţa că divorţează de soţul ei, regizorul Sam Mendes, actriţa Kate Winslet (care a obţinut Oscarul pentru rolul din filmul Cititorul'- 2008) spunea că a avut mereu inima frântă.

Ştiu ce înseamnă şi respingerea, şi dezamăgirea. Întotdeauna am fost o persoană emotivă, însă când ai un eşec, trebuie să găseşti o cale să mergi mai departe. Am trecut prin asta când am fost adolescentă. Întotdeauna mă îndrăgosteam de băiatul nepotrivit', a spus ea, citată de femalefirst.co.uk.

Chiar dacă Kate a declarat că ea şi Mendes se despart după şapte ani de căsnicie într-un mod amiabil, recent au apărut noi supoziţii legate de divorţul lor. Se pare că cei doi s-ar fi certat foarte des din pricina carierelor pe care le au, iar Kate i-ar fi reproşat lui Sam că a pus job-ul mai presus de ea.

Actriţa este la al doilea mariaj eşuat. În 2001, ea a mai divorţat de un alt regizor, Jim Threapleton, cei doi având împreună o fetiţă de nouă ani pe nume Mia Honey. Cu Sam, actriţa are un băieţel de şase ani pe nume Joe Alfie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare