; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate Winslet îşi ţine Oscarul la baie

24 February 2010

Actriţa britanică (34 de ani) – laureata Oscarului pentru „Cea mai bună actriţă' la ceremonia de anul trecut – a recunoscut că îşi ascunde statueta, pentru ca oamenii să nu o întrebe prea mult despre ea, în timpul show-ului englez „GMTV'.

Astfel, Winslet s-a gândit că cel mai bun loc ar fi toaleta, unde invitaţii săi ar putea să o privească pe furiş şi să o cântărească în mână, fără să o bată la cap pe actriţă.

„Toţi vor să o atingă, să o ţină şi să întrebe: «Cât de grea e?». M-am gândit că dacă o pun acolo, oamenii o să evite toată treaba cu «Unde ţi-e Oscarul?»', a explicat actriţa.

Winslet a prezentat categoria „Cel mai bun actor' de la Premiile Bafta, decernate la Londra, şi a admis că îi plac ceremoniile prestigioase pentru că poate să se îmbrace elegant pentru ele.

„E minunat să porţi rochii frumoase şi să trăieşti momentele acelea în care le probezi, mai ales ca mamă, pentru că nu prea ai parte de momente în care să te simţi bine în propria piele şi să ai o ţinută elegantă', a spus Winslet.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare