; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate Winslet, eroină după ce a salvat o femeie de la moarte

23 August 2011

82nd Annual Academy Awards - ArrivalsKate Winslet a dovedit că are prezență de spirit și în viața reală, nu doar în filmele în care a jucat. Ea a salvat din miijlocul unui incendiu o femeie de 90 de ani, mama unui miliardar de origine britanică, informează Mediafax.

Este vorba despre mama lui Richard Branson, care se afla în casă atunci când un incendiu devastator a cuprins întreaga insulă Necker (Arhipelagul Insulelor Virgine Britanice).

Kate Winslet, cunoscută pentru roluri precum cele din “Titanic” (1997) şi “Cititorul” – pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, în 2009 -, se afla acolo cu copiii ei şi cu iubitul ei, a precizat Richard Branson pentru un post de televiziune britanic.

Se pare că de vină pentru întregul incident a fost un fulger, apărut în timpul uraganului care s-a abătut asupra acestei regiuni, a declarat, într-un comunicat, societatea specializată în hoteluri de lux înființată de miliardul Branson.

“A transportat-o pe mama în afara casei şi a vorbit cu ea. I-a spus că era ca într-un film în care trebuie să aştepte ca regizorul să strige «Tăiaţi!», dar fraza aceasta nu a mai ajuns niciodată. Era destul de suprarealist pentru ea (Kate Winslet, n.r.) să se afle într-o situaţie reală”, a adăugat magnatul britanic, citat de agenția de presă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare