; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

KateWalsh

Kate Walsh, din „Anatomia lui Grey”, a fost operată pe creier

19 September 2017

Actrița Kate Walsh, cunoscută din serialele „Anatomia lui Grey'  și „Medici în Santa Monica' , unde a jucat-o pe fermecătoarea Addison, fosta soție a lui McDreamy, a dezvăluit recent că a fost diagnosticată cu tumoră pe creier în 2015, scrie CNN.

 

Actrița – care împlinește 50 de ani în octombrie – s-a operat imediat, pentru a-i fi îndepărtată  tumora de 5 cm, și a fost ușurată când a descoperit că aceasta e benignă.

„ Eram atât de obosită, încât nu mă simțeam mai bine nici după cinci căni de cafea. Îmi căutam cuvintele sau gândurile, nu mai puteam termina cuvintele', a povestit ea despre simptomele care au trimis-o urgent la neurolog.

„Am făcut un RMN, iar medicul m-a anunțat că am o tumoare cerebrală'’, a dezvăluit actrița. Trei zile mai tarziu, Kate Walsh a fost operata de un meningiom de mărimea unei lămâi și, din fericire, tumora a fost benignă.

Actrița a luat o pauză de 9 luni, iar acum s-a decis să povestească totul pentru ca publicul să devină mai conștient de importanța controalelor regulate de sănătate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare