; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate îl aşteaptă pe William în Caraibe, în vacanţă

24 January 2012

Kate Middleton, devenită ducesă de Cambridge după nunta cu Prinţul William al Marii Britanii, a fugit de vremea rece londoneză: împreună cu familia ei, savurează o vacanţă în Caraibe, pe o insulă exclusivistă. Prinţul William este aşteptat să li se alăture la sfârşitul săptămânii.

Kate Middelton, părinţii săi – Michael şi Carole, şi sora ei, Pippa, au ales ca destinaţie, scrie People', exclusivista insulă caraibiană Mustique, unde au ajuns săptămâna trecută cu un zbor de linie al companiei British Airways, la clasa business.

Destinaţia este una obişnuită pentru familia Middleton, care nu este la prima vacanţă aici: deşi nu sunt de viţă nobilă, părinţii lui Kate sunt foarte bogaţi. Mustique este o insulă privată unde cei înstăriţi pot închiria una dintre cele 74 de vile foarte bine păzite, fără frica paparazzilor, şi pot alege din nouă plaje private, un spa şi terenuri de tenis.

Insula este vizitată frecvent de celebrităţi – Mick Jagger, Prinţesa Margareta, prinţul Charles şi Diana au venit aici deseori – şi a fost una dintre variantele pentru luna de miere pentru Kate şi William, scrie Radaronline.

Prinţul William – care este plecat în misiune (este pilot în forţele aeriene britanice, participând la diverse acţiuni de salvare) – este aşteptat să se alăture soţiei sale în vacanţă la sfârşitul săptămânii. Apoi, el va pleca pentru şase săptămâni într-o misiune în Falkland Islands.

Casa regală britanică nu a făcut nici un comentariu referitor la vacanţa Ducesei de Cambridge (care a împlinit 30 de ani pe 9 ianuarie), însă presa britanică dezvăluie că aceasta este păzită atent de doi ofiţeri în Scotland Yard.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare