; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FWRO

Kate Middleton, umărul pe care s-a sprijinit prințul William în timpul crizei regale britanice

25 March 2021

Prăpastia care s-a căscat între prințul Harry și prințul William, mai ales după căsătoria primului cu Meghan Markle, a creat suferințe ambilor frați, dar în sprijinul moștenitorului Coroanei britanice a sărit cu trup și suflet, soția lui, Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost stâlpul pe care s-a spijinit prințul William în toată acestă perioadă dificilă, spun surse pentru US Weekly.

„Kate este un lider natural, care are o abilitate minunată de a calmă, chiar și în cele mai dificile situații', a declarat o sursă pentru tabloidul american.

Un al doilea apropiat adaugă că:

„Kate este obișnuită ca toate privirile să fie asupra ei. Ajută și faptul că are o căsnicie puternică și solidă cu William. Se sprijină unul pe celălalt în momentele dificile și vorbesc despre problemele lor. Ea a fost sprijinul soțului ei de-a lungul întregului calvar'.

Relația dintre Harry și William a început să aibă fisuri acum câțiva ani, după ce William și-ar fi avertizat fratele mai mic că se grăbește în relația cu Meghan Markle, dar Harry a subliniat în interviul cu Oprah Winfrey, că „Îl iubesc pe William până la capăt. Am trecut prin iad împreună și avem o experiență comună, dar suntem pe căi diferite. Relația este la distanță în acest moment, dar sperămtimpul vindecă toate lucrurile.'

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare