; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate Middleton Prințul William

Kate Middleton și Prințul William vor lua o pauză de la îndatoririle regale. Care sunt motivele

14 February 2020

Biroul de presă al familiei regale britanice au anunțată că Ducele și Ducesa de Cambridge vor lua o pauză de la îndatoririle regale în perioada 17-21 februarie.

Cei doi au un motiv bine întemeiat pentru care nu vor mai participa la evenimente publice. Aceștia vor să petreacă mai mult timp cu copiii lor, iar în acea perioadă este vacanța Prințului George și a Prințesei Charlotte. Copiii urmează cursurile școlii Thomass Battersea din Londra.

Ducele și Ducesa de Cambridge încearcă în fiecare an să facă această pauză pentru a petrece timpul alături de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Cel mai probabil aceștia vor petrece săptămâna la casa de vacanță din Norfolk.

Având în vedere întreaga controversă în care s-a aflat familia regală în ultimele luni era de așteptat ca Prințul William și Kate să își dorească o pauză. După ce Prințul Harry și Meghan Markle au decis că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale, Ducele și Ducesa de Cambridge vor avea probabil și mai multe îndatoriri.

 

Articol de Alina Stoicescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare