; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

120049557_813197019453000_6585739554199842592_n

Kate Middleton s-a bucurat de izolare

23 September 2020

Ducesa de Cambridge a participat la un eveniment organizat pentru a sprijini bunăstarea familiilor în mijlocul pandemiei, un eveniment dedicat în special mamelor, care a avut loc în aer liber, în Londra, în parcul Battersea.

Soția prințului William consideră că petrecerea timpului în exterior beneficiază foarte mult de bunăstarea copiilor, precum și a îngrijitorilor lor.

Conform celor care au participat, Kate  amărturisit că deși izolarea a fost dură „a aperciat' timpul petrecut alături de copiii ei. 

 

 „A spus că toată lumea a avut o perioadă dificilă, dar a fost plăcut să avem timp în familie', a declarat o participantă unei publicații americane, citată de femalefirst.co.uk.

 
Ducesa Catherine pune preț în această perioadă și pe viața socială și prieteni și, deși știe că este dificil pentru oameni să se întâlnească având în vedere toate restricțiile, consideră că este important ca oamenii să vorbească, dar să și asculte

 Kate și William au petrecut lunile de izolare în casa lor din Anmer Hall din Norfolk, însă s-au întors în Londra la începutul acestei luni întrucât doi dintre cei doi copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, au început școala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare