Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton nu vrea să-l întâlnească din nou pe prințul Harry. În ce condiții ar accepta, totuși, să-și revadă cumnatul

Kate Middleton nu vrea să-l întâlnească din nou pe prințul Harry. În ce condiții ar accepta, totuși, să-și revadă cumnatul
14

de Cristina Țapu,

Tensiunea în familia regală britanică persistă și, odată cu întoarcerea prințului Harry în Marea Britanie pentru celebrarea a celei de-a zecea ediție a Jocurilor Invictus, există speculații cu privire la posibilitatea unei reuniuni în cadrul familiei regale. Ce condiție ar dori Kate Middleton să fie îndeplinită pentru a accepta să se întâlnească cu fratele soțului său.

Kate Middleton nu dorește să-l revadă pe fratele soțului ei

Conform unor informații dezvăluite în ziarul britanic Mirror, Kate Middleton ar accepta să se întâlnească cu prințul Harry doar dacă acest lucru i-ar fi solicitat de însuși regele Charles al III-lea.

Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty și expert în familia regală britanică, sugerează că Catherine ar fi dispusă să-l întâlnească pe Harry doar dacă regele Charles ar solicita acest lucru. Totuși, având în vedere tensiunile dintre monarh și fiul său, șansele unei întâlniri între cei doi cumnați sunt minime.

Ultima dată când ducii de Sussex s-au întâlnit cu Kate Middleton și prințul William a fost în ziua funeraliilor regretatei regine Elisabeta a II-a.

Harry nu se va întâlni cu regele Charles al III-lea în timpul vizitei în țara natală

HELLO! scrie că ducele nu se va întâlni cu tatăl său în timp ce se va afla în Marea Britanie săptămâna aceasta din cauza programului plin al Majestății Sale. O sursă spune: „Ducele, bineînțeles, este înțelegător cu agenda de angajamente a tatălui său și cu diverse alte priorități și speră să îl vadă în curând”.

Prințul Harry a fost considerat dintotdeauna oaia neagră a familiei, având o personalitate puternică și fiind foarte exuberant. Încă din adolescență a demonstrat că regulile stricte impuse de apartenența la familia regală nu sunt făcute pentru el.

În tinerețe a petrecut de nenumărate ori, a ajuns pe prima pagină a ziarelor tabloide, a avut aventuri cu numeroase fete și nu s-a dat în lături de la a consuma alcool și substanțe interzise. Despre toate escapadele sale a scris în cartea de memorii care, așa cum era de așteptat, nu a fost deloc pe placul tatălui său.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton