Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton publică o nouă fotografie și confirmă prima apariție publică de la diagnosticul de cancer. Ce a dezvăluit Prințesa de Wales

Kate Middleton publică o nouă fotografie și confirmă prima apariție publică de la diagnosticul de cancer. Ce a dezvăluit Prințesa de Wales
11

de Andra Stana,

Prințesa de Wales a anunțat vineri, 15 iunie, că va participa sâmbătă la parada „Trooping the Colour”. Va fi prima apariție publică de la anunțarea diagnosticului de cancer și după operația suferită în ianuarie. Ce a spus Kate Middleton despre starea ei de sănătate.

Vineri, 14 iunie, Palatul Kensington a publicat primul portret nou al Prințesei Kate de când aceasta și-a anunțat diagnosticul de cancer în luna martie. Împreună cu portretul a venit și confirmarea că soția prințului William va apărea sâmbătă, 15 iunie, la Trooping the Colour, o celebrare anuală de vară a zilei de naștere a monarhului britanic, marcând prima sa apariție publică din ziua de Crăciun.

„Majestatea Sa este încântată că prințesa poate participa la evenimentele de mâine (sâmbătă, 15 iunie, n.r.) și așteaptă cu nerăbdare toate elementele zilei”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham pentru Harper’s Bazaar în numele regelui Charles al III-lea.

Kate Middleton are cancerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Noua fotografie o arată pe Kate stând lângă un copac, cu brațele încrucișate. Ea este îmbrăcată casual, purtând un tricou alb, un blazer bej cu dungi și blugi.

De asemenea, Kate a scris un nou mesaj în care mulțumește pentru sprijinul acordat în ultimele luni. Scrisoarea a inclus actualizări cu privire la tratamentul ei împotriva cancerului – prințesa a dezvăluit că tratamentul – chimioterapia – „este în curs de desfășurare și va mai dura câteva luni”.

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Ziua Regelui din acest weekend cu familia mea și sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură știu că nu am ieșit încă din impas”, a scris ea.

Citiți mesajul complet al lui Kate mai jos:

„Am fost uimită de toate mesajele amabile de susținere și încurajare din ultimele două luni. A contat enorm de mult pentru William și pentru mine și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste momentele mai grele.

Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar, în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de faptul că te simți bine.

Tratamentul meu este în curs de desfășurare și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viața școlară, să petrec timp personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă.

Aștept cu nerăbdare să particip cu familia mea la Parada de Ziua Regelui din acest weekend și sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură știu că nu sunt încă în afara pericolului.

Învăț cum să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii. Să iau fiecare zi așa cum vine, să-mi ascult corpul și să-mi permit să iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca.

Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea voastră continuă și tuturor celor care v-ați împărtășit cu curaj poveștile cu mine.”, a transmis prințesa Kate.

Mesajul este însoțit de o fotografie realizată de fotograful Matt Porteous.

Kate Middleton a anunțat pe 22 martie că a fost diagnosticată cu cancer și a început ședințele de chimioterapie. În luna ianuarie, prințesa a trecut printr-o „o intervenție chirurgicală abdominală majoră” la Londra, iar testele făcute după operație au descoperit că fusese prezent un cancer, a mai spus Kate Middleton, pe 22 martie.

Sursa foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton