Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton își dezamăgește fanii. Ce refuză să facă în calitate de Prințesă de Wales

Kate Middleton își dezamăgește fanii. Ce refuză să facă în calitate de Prințesă de Wales
6

de Andra Stana,

Viața lui Kate Middleton s-a schimbat după ce a primit titlul de Prințesă de Wales. Acum, soția prințului William este obligată să facă anumite lucruri, cum ar fi să apară la brațul acestuia mai des. Iată ce îndatoriri are acum Kate Middleton și de ce și-a dezamăgit fanii în ultima perioadă.

De ce ar fi obligată Kate Middleton să facă mai multe călătorii alături de prințul William

Acum că poartă titlul de Prințesă de Wales, Kate Middleton și prințul William ar trebui să facă mai multe călătorii în străinătate în numele familiei regale. Potrivit site-ului sheknows.com, prințesa s-ar împotrivi și nu ar accepta să își ocupe timpul cu astfel de îndatoriri regale.

Mai mult, Daily Mail a descris-o pe Kate Middleton ca fiind o „călătoare reticentă în străinătate”, ceea ce i-a dezamăgit pe unii membri ai familiei regale. Aceștia sperau ca prințesa și cei trei copii ai cuplului, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani, vor petrece mai mult în afara Regatului Unit.

Kate Middleton nu va călători la Singapore alături de prințul William

Prințul William a călătorit singur la New York, la mijlocul lunii septembrie, când a anunțat finaliștii Premiului Earthshot 2023. Soția sa, prințesa Kate, a rămâs acasă cu copiii lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, a anunțat hellomagazine.com.

Deși Prințesa de Wales nu a călătorit alături de soțul ei când acest a mers la New York, fanii așteptau cu nerăbdare să o vadă pe Kate Middleton în Singapore. Prințul William va face o călătorie acolo în luna noiembrie, pentru evenimentul Premiile Earthshot.

Prințul William, prima apariție publică fără Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Atât de trist. Vrem să o vedem pe Prințesa Catherine”

Cu toate acestea, observatorii regali au fost dezamăgiți când, pe surse, s-a aflat că Prințesa de Wales nu intenționează să se alăture soțului ei nici pentru călătoria din Singapore, potrivit The Telegraph.

Vestea că prințesa Kate nu va participa la Premiile Earthshot a fost primită cu consternare de fanii familiei regale. „Atât de trist. Vrem să o vedem pe Prințesa Catherine”, a scris un fan regal pe rețelele de socializare, în timp ce altul a comentat: „Noooooo”, iar un al treilea a trimis pur și simplu un emoji trist.

Alții au sperat că știrile nu sunt adevărate, scriind: „Să sperăm că nu este adevărat. Din ceea ce am văzut până acum, este practic confirmat (nu oficial de către palat) că Catherine va fi acolo”.

Altul a comentat: „Nu cred asta nici măcar o secundă”, în timp ce alți fani au speculat de ce nu a fost confirmată prezența prințesei Kate. „Ține de securitate. Mă îndoiesc că vor confirma cu adevărat ceva. Uitați-vă cum apar amândoi la evenimente și nu dau comunicate decât în ultimul moment. Sunt mult prea multe amenințări pentru ei.”

Un altul a sugerat cu entuziasm: „Ar putea fi un copil #4 pe drum? Mă îndoiesc , dar nu ar fi frumos?”.

Fanilor le-a plăcut ideea că Prințul și Prințesa de Wales ar putea deveni părinți pentru a patra oară. „De când s-au întors din vacanța de vară, Catherine strălucește. Ar putea fi bebelușul nr. 4. Vă ținem pumnii!”. Altul a scris: „Mi-ar plăcea atât de mult, dar cred că au terminat cu copiii”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton