Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, prima îndatorire oficială după ce a anunțat că a terminat chimioterapia. Cum a fost surprinsă prințesa de Wales

Kate Middleton, prima îndatorire oficială după ce a anunțat că a terminat chimioterapia. Cum a fost surprinsă prințesa de Wales
22

de Cătălina Matei,

La o săptămână după ce a anunțat prin intermediul unui video emoționant că a terminat chimioterapia, Kate Middleton a revenit la îndatoririle sale oficiale ca membru al Casei Regale a Marii Britanii. Prințesa de Wales a avut marți, pe 17 septembrie, prima sa întâlnire cu reprezentanții unei organizații de care este foarte atașată.

Kate Middleton, prima îndatorire oficială după ce a anunțat că a terminat chimioterapia

După ce la începutul primăverii anunța că a demarat tratamentul împotriva cancerului, Kate Middleton și-a surprins fanii săptămâna trecută cu o veste îndelung așteptată. Prin intermediul unui video special, postat pe rețelele de socializare, prințesa de Walles a anunțat că şi-a terminat chimioterapia şi că-şi reia angajamentele atunci când va putea.

Revenirea sa a avut deja loc cu o zi în urmă, după cum relatează publicația Hello!. În „Circulara Curții” („The Court Circular” este înregistrarea oficială care enumeră angajamentele efectuate de monarhul Regatului Unit și de celelalte tărâmuri ale Commonwealth-ului; familia regală; și numiri la personalul lor și la tribunal) a confirmat marți că prințesa de Wales a avut deja o întrevedere la Castelul Windsor cu o serie de reprezentanți ai organizației care se ocupă de un proiect foarte important, dedicat dezvoltării armonioase a copiilor încă din primii ani de viață.

Catherine (Kate) Middleton remet la coupe à Carlos Alcaraz après sa victoire face à Novak Djokovic en finale du tournoi de Wimbledon 2024 (6/2 – 6/2 – 7/6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Această întâlnire oficială a fost prima din agenda lui Kate Middleton de anul acesta, în „Circulara Curții”, de când soția prințului William și-a terminat tratamentul pentru cancer.

În același timp, „Circulara Curții” a confirmat și vizita privată a prințului William la Regimentul 22 Special Air Service, unde a întâlnit persoane care fuseseră prezente în operațiuni militare recente.

Kate Middleton și prințul William, imagini fără precedent

Săptămâna trecută, prin intermediul unui video special, postat pe rețelele de socializare, prințesa de Walles a anunțat că şi-a terminat chimioterapia şi că-şi reia angajamentele atunci când va putea. Imaginile cu prinții de Wales și copiii lor sunt emoționante, Kate și William fiind suprinși în ipostaze pe care publicul larg nu le-a mai văzut până acum.

Prinţesa de Wales este cea mai importantă figură a Casei Regale din Marea Britanie apropiată oamenilor de rând din întreaga lume, căci simpatia de care se bucură este uriașă. Felul în care a reușit să comunice problemele sale de sănătate, după câteva greșeli făcute la începutul acestui an, i-a adus și mai multă popularitate.

Prinţesa de Wales anunţa la 22 martie că suferă de un cancer, fără să precizeze natura acestuia, şi că urma o chimioterapie preventivă. Prinţesa şi-a făcut apoi câteva rare apariţii în public, în iunie la Trooping the Colour, iar apoi la turneul de tenis de la Wimbledon, în iulie, unde a fost aplaudată îndelung.

Între timp, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. Catherine, prinţesa de Wales, anunţă într-un lung mesaj publicat luni pe reţele de socializare că şi-a terminat şedinţele de chimioterapie.

În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie”, și-a început Kate Middleton discursul din video-ul postat pe rețele de socializare.

Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa aşa cum o ştii se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultoase şi drumuri necunoscute”, a continuat prințesa de Wales.

Realizat de către Will Warr, într-un decor de poveste – într-o pădure, filmulețul prezintă imagini în care prințul William și Kate Middleton apar în ipostaze nemaivăzute până acum de publicul larg.

Kate Middleton annonce en avoir fini avec la chimiothérapie lors d’une vidéo en famille diffusée lundi 9 septembre 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 22

Cei doi au „renunțat” la eticheta sobră impusă de Casa Regală și s-au dezvăluit cum nu au mai făcut-o până acum: îmbrățișându-se, ținîndu-se de mână, manifestându-și dragostea ce și-o poartă reciproc. Alături de ei sunt și cei trei copii: George (11 ani), Charlotte (9 ani) și Louis (6 ani).

Sursă foto: Captură video – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton