Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, prima apariție publică după terminarea ședințelor de chimioterapie. Prințesa a fost însoțită de William

Kate Middleton, prima apariție publică după terminarea ședințelor de chimioterapie. Prințesa a fost însoțită de William
11

de Cristina Țapu,

Pe 9 septembrie, Kate Middleton le-a dat fanilor săi o veste mult așteptată, anunțând că a finalizat tratamentul de chimioterapie pentru cancer. Desigur, vestea, transmisă de însăși Middleton într-un videoclip, a fost o ușurare pentru fani. Așadar, nu este surprinzător faptul că soțul ei, Prințul William, a fost alături de ea la prima lor apariție publică de la finalizarea tratamentului agresiv.

Kate Middleton, prima apariție publică după terminarea ședințelor de chimioterapie

Împreună, Kate Middleton și William au vizitat Centrul Comunitar Southport pentru a aduce un omagiu victimelor unui atac cu cuțitul în masă care a avut loc în luna iulie a acestui an.

„Continuăm să fim alături de toți cei din Southport”, a scris cuplul regal pe rețelele sociale despre vizita lor. „Întâlnirea cu comunitatea de astăzi a fost un memento puternic al importanței de a ne sprijini unii pe alții în urma unei tragedii de neimaginat. Veți rămâne în gândurile și rugăciunile noastre.” Pentru evenimentul special, Kate și William au ales să poarte ținute asortate.

Prince William and Kate Middleton in Southport in Southport, UK.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În timp ce William, purtându-și în continuare barba stilată, a optat pentru un costum gri închis, o cămașă albă, o cravată vișinie și un pulover asortat, Middleton a avut, de asemenea, o notă de vișiniu în bluza cu buline care se vedea de sub jacheta ei maro. Pantofii maro ai lui William au completat perfect ținuta lui Middleton. O coordonare a culorilor de cea mai înaltă clasă, ar putea spune chiar și un critic vestimentar exigent!

Prinţesa de Wales anunţa la 22 martie că suferă de un cancer, fără să precizeze natura acestuia, şi că urma o chimioterapie preventivă. Prinţesa şi-a făcut apoi câteva rare apariţii în public, în iunie la Trooping the Colour, iar apoi la turneul de tenis de la Wimbledon, în iulie, unde a fost aplaudată îndelung.

Kate Middleton a dezvăluit fanilor că a terminat chimioterapia în luna septembrie

În luna septembrie, spre bucuria fanilor din întreaga lume, Kate Middleton a anunțat că a terminat tratamentul și că este gata să revină treptat la activitățile sale obișnuite.

În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie”, și-a început Kate Middleton discursul din video-ul postat pe rețele de socializare.

Printul si Printesa de Wales, alaturi de copiii lorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa aşa cum o ştii se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultoase şi drumuri necunoscute”, a împărtășit prințesa de Wales.

Mesajul are o încărcătură emoționantă și puternică, iar montajul video, realizat de Will Warr, este cu adevărat special. Filmul se desfășoară într-un decor de poveste, într-o pădure, și surprinde momente inedite cu prințul William și Kate Middleton, pe care publicul nu le-a mai văzut până acum. Cei doi au renunțat la eticheta formală impusă de Casa Regală, dezvăluindu-se într-o lumină nouă: îmbrățișându-se, ținându-se de mână și arătându-și dragostea unul față de celălalt. Alături de ei se află și cei trei copii: George (11 ani), Charlotte (9 ani) și Louis (6 ani).

Sursă foto: Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton