Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, prima apariție publică după 6 luni de absentă. Prințesa de Wales a strălucit la parada Trooping the Colour

Kate Middleton, prima apariție publică după 6 luni de absentă. Prințesa de Wales a strălucit la parada Trooping the Colour
8

de Cristina Țapu,

Kate Middleton a avut prima apariție publică după șase luni în care nu a participat la evenimentele importante, fiind diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a participat la parada „Trooping the Colour”, care celebrează ziua regelui.

Kate Middleton, prima apariție publică după șase luni în care a fost absentă de la evenimentele imporante

Prințesa de Wales a fost surprinsă de fotografi sâmbătă, 15 iunie, în mașina care a adus-o la Palatul Buckingham, alături de prințul William și copiii lor. Kate Middleton a fost văzută lângă fereastră, cu prințul George, de 10 ani, stând între ea și prințul de Wales. Prințul Louis, de 6 ani, și prințesa Charlotte, de 9 ani (care nu apare în fotografie), au stat în fața lor, conform people.com. Ulterior, familia regală a urcat în caleașcă pentru a se plimba pe străzile Londrei și a saluta mulțimea.

Princess of Wales Kate Middleton appears in public for the first time in monthsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Kate a sosit la Palatul Buckingham într-o trăsură și a urmărit prima parte a defilării de la balcon, alături de copiii săi. Prințul Louis a atras din nou toate privirile, bătând ritmul defilării cu tobe imaginare și făcând grimase pe măsură ce

Prințesa Kate a purtat o rochie albă creată de unul dintre designerii săi preferați, Jenny Packham, completată de o pălărie asortată de la Philip Treacy și cercei cu perle. Soția lui William își anunțase cu o zi înainte prezența la evenimentul important pentru întreaga familie regală. Ea a dezvăluit și informații despre tratamentul pe care-l urmează și a recunoscut că are zile în care se simte bine și clipe în care este complet epuizată.

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar, în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine”, a transmis aceasta fanilor.

„Încă nu am ieşit din impas. Învăţ cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi aşa cum vine, ascultându-mi corpul şi permiţându-mi să îmi dau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a completat aceasta.

Kate Middleton a făcut publică o imagine emoționantă de Ziua Tatălui

Kate Middleton, a împărtășit o fotografie emoționantă cu soțul ei, prințul William, pentru a sărbători Ziua Tatălui, care se celebrează duminică, 16 iunie, în Marea Britanie.

În imagine, viitorul rege britanic este văzut îmbrățișându-i pe cei trei copii ai săi, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și prințul Louis, în vârstă de 6 ani. Kate, care a făcut ea însăși fotografia, a adăugat descrierea: „Te iubim, tată. La mulți ani de Ziua Tatălui G, C și L.”.

Contul oficial al Familiei Regale a distribuit, de asemenea, mesaje de felicitare adresate taților britanici, inclusiv un videoclip vechi cu regele Charles, acum în vârstă de 75 de ani, când era bebeluș, fiind purtat în brațe de tatăl său, ducele de Edinburgh.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton