Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, o nouă apariție impecabilă după ce a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales și fiica sa, în tribune la Wimbledon

Kate Middleton, o nouă apariție impecabilă după ce a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales și fiica sa, în tribune la Wimbledon
16

de Cătălina Matei,

La o lună după ce a participat la parada Trooping the Colour, Kate Middleton a apărut din nou în public. Prințesa de Wales a fost ovaţionată în picioare la Terenul Central de la Wimbledon, undea asistat, alături de fiica sa, prinţesa Charlotte, la finala de simplu masculin, dintre Carlos Alcaraz şi Novak Djokovici.

Prințesa Catherine a fost însoțită la finala de simplu masculin de la Wimbledon și de sora sa, Pippa Middleton. Alături de micuța Charlotte, cele trei au fost în centrul atenției la evenimentul sportiv din weekend.

Viitoarea regină a fost întâmpinată cu aplauze atunci când și-a făcut apariția în tribunele terenului de tenis și a a arătat mai bine ca niciodată în rochia ei midi mov, de la brandul Safiyaa, în timp ce prințesa Charlotte a îmbrăcat o rochiță bleumarin cu buline albe.

Înainte de a-şi ocupa locurile, cele două, mamă și fiică, s-au întâlnit cu unii dintre jucătorii de tenis britanici, inclusiv cu Emma Răducanu, potrivit Hello!. Kate Middleton, care este pasionată de tenis, patronează All England Lawn Tennis şi a Croquet Club din Wimbledon. Prințesa a preluat conducerea în urmă cu opt ani, după ce a primit patronajul de la regina Elisabeta a II-a, care avusese acest rol încă din 1952 și a prezentat trofeele câștigătorilor turneului începând cu anul 2016.

Wimbledon Tennis Championships-Day FourteenIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a transmis în iunie, înainte de participarea la „Trooping the Colour”, parada militară anuală care marchează ziua oficială a regelui Charles, că speră să asiste la alte evenimente pe perioada verii.

Fac progrese, dar aşa cum ştiu toţi cei care fac chimioterapie, există zile bune şi zile rele”, a informat soția prințului William în urmă cu o lună. „Tratamentul meu e în desfăşurare şi va mai continua câteva luni”, a continuat ea.

Biroul de presă al prinţesei, Palatul Kensington, a refuzat să ofere detalii despre tipul de cancer sau despre starea de sănătate a acesteia, în afara faptului că tratamentul a început în februarie.

Și regele Charles al III-lea se simte mai bine

După ce în februarie Palatul Buckingham a anunțat oficial că regele Charles al III-lea suferă de de cancer, aparițiile publice ale acestuia au fost și ele reduse considerabil.

Se pare însă că tratamentul pe care monarhul britanic îl urmează dă rezultate bune. În octombrie anul acesta, regele Charles și regina Camilla vor vizita Australia și Samoa ca parte a unui turneu de toamnă, anunță Hello!. Știrea a fost confirmată oficial.

În timpul turneului lor, Majestățile Lor vor participa la Reuniunea șefilor de guvern din Commonwealth din 2024.

Regele, în vârstă de 75 de ani, și regina, în vârstă de 76 de ani, vor vizita Australia la invitația guvernului australian, unde programul lor va include angajamente în Teritoriul Capitalei Australiane și Noua Țara Galilor de Sud.

Harry și Meghan Markle nu au fost invitați la aniversarea regelui Charles Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 16

De asemenea, vizita lor de stat în Samoa va celebra relația bilaterală puternică dintre națiunea insulară din Pacific și Regatul Unit.

În ceea ce privește vizita lor în Australia, un purtător de cuvânt al Palatului a declarat: „Ca și în cazul tuturor angajamentelor recente ale Majestății Sale, programul său în ambele țări va fi supus sfaturilor medicilor și oricăror modificări necesare din motive de sănătate”.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton