Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton a fost învinsă. Cine a fost acum desemnată cea mai elegantă femeie din Familia Regală

Kate Middleton a fost învinsă. Cine a fost acum desemnată cea mai elegantă femeie din Familia Regală
11

de Roxana Mirea,

Kate Middleton a devenit un simbol al eleganței, de-a lungul timpului. Criticii de modă i-au lăudat aparițiile publice, fiind considerată cea mai elegantă femeie din familia regală. Ei bine, Kate Middleton a fost detronată pentru că o altă figură regală i-a luat locul la capitolul eleganță. Iată despre cine este vorba. 

Cine este cea mai elegantă femeie din Familia Regală Britanică 

Kate Middleton este recunoscută și pentru aparițiile ei elegante. Ținutele ei vestimentare au fost mereu lăutate de criticii de modă, fiind favorita revistelor britanice de fashion. Totuși, era ei a apus, căci anul acesta a fost detronată de o altă figură regală. 

Revista britanică Tatler a desemnat-o pe prințesa Beatrice cea mai elegantă femeie din Marea Britanie, statut deținut până acum de soția prințului William. Prințesa Beatrice a reuțit să le atragă atenția criticilor de modă datorită aparițiilor sale elegante din ultimul timp.  

Beatrice a fost, la un moment dat, subiect de glume din cauza accesoriilor pe care le purta, dar stilul ei vestimentar a evoluat mult în ultimii ani. Dacă la nunta lui William cu Kate, pălăria pe care a purtat-o a stârnit numeroase controverse, în 2024 a ajuns să fie numită cea mai elegantă femeie de la Londra, potrivit ego.ro.  

„Cândva subiectul multor glume din cauza acelei pălării Philip Treacy de la nunta prințului și prințesei de Wales, Beatrice a devenit de atunci un model de eleganță vestimentară, îmbinând stilul vintage cu glamourul modern”, se arată în revista Tatler. 

Prințesa Beatrice este cea mai elegantă femeie din Familia Regală BritanicăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Despre Prințesa Beatrice 

Prințesa Beatrice de York este fiica cea mare a Prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah, Ducesă de York. 

Beatrice a urmat cursurile de la St George’s School, Ascot, înainte de a studia la Goldsmiths College, absolvind cu o diplomă de licență în istorie. A fost angajată pentru scurt timp la Ministerul de Externe și la Sony Pictures, înainte de a se alătura companiei de software Afiniti în calitate de vicepreședinte al parteneriatelor strategice.

De asemenea, Beatrice colaborează în mod privat cu o serie de organizații caritabile, inclusiv Teenage Cancer Trust și Outward Bound. În 2020 s-a căsătorit cu Edoardo Mapelli Mozzi, un dezvoltator imobiliar și nobil italian de origine engleză. Fiica lor, Sienna, s-a născut în septembrie 2021. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton