Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, criticată pentru o gafă uriașă! Cum au surprins-o paparazzii pe viitoarea regină a Marii Britanii

Kate Middleton, criticată pentru o gafă uriașă! Cum au surprins-o paparazzii pe viitoarea regină a Marii Britanii
8

de Cătălina Matei,

Mereu în centru atenției, Kate Middleton este una dintre cele mai fotografiate persoane din lume, iar orice neatenție este vânată de paparazzi la tot pasul. La cel mai recent eveniment oficial la care au participat membrii Casei Regale Britanice, soția prințului William a fost surprinsă într-o ipostază rară, în timp ce cobora din mașină.

Pe 21 noiembrie, regele Charles și consoarat sa au întâmpinat pe președintele Coreei de Sud în Marea Britanie, înainte de a organiza un banchet de stat în onoarea acestuia la Palatul Buckingham. De la eveniment, nu au lipsit nici prințul William și soția acestuia, Kate Middleton. Bineînțeles, cea care a fost în centru atenției fotografilor prezenți la Palat a fost prințesa de Wales.

Catherine, viitoarea regină a Marii Britanii, a avut un look spectaculos: aceasta a optat pentru un oufit roșu în totalitate, de la pălărie până la pantofi. Potrivit harpersbazaar.com, prințesa a purtat o haină roșie cu capă, în valoare de de 3.000 de lire sterline, de la Catherine Walker și o pălărie asortată de la Jane Taylor. Prințesa s-a accesorizat cu o pereche de cercei ovali cu safir și diamante, care au aparținut Prințesei Diana. Iar pantofii roșii care au completat ținuta sunt de la Gianvito Rossi.

Un look desăvârșit care, însă, a avut și un mic cusur. Papaprazzii au reușit să o surprindă pe Kate Middleton coborând  din mașină. Într-un moment de neatenție, aceasta și-a etalat picioarele de supermodel, pe care le ține de obicei ascunse sub rochii trei sferturi.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Nu toți oamenii au fost de acord cu ținuta ei și mai mulți au criticat-o pe Kate pentru „gafa” ei. „Ținuta este îngrozitoare. O mare greșeală”, „Doamne, nu picioarele! Nu e potrivit… îngrozitor… îngrozitor”, „Ar trebui să poarte niște dresuri transparente. Ar fi fost mai elegantă”, sunt câteva dintre comentariile internauțilro.

Gesturi tandre între prințul William și Kate Middleton

Dincolo d emomentul rar surprins de fotografi în momentul în care Kate Middleton a coborât din mașină, cei prezenți la evenimentul dedicat vizitei președintelui Coreei de Sud în Marea Brtianie au mai avut parte de o altă ipostază rară. Un moment de tandrețe între prințul William și soția acestuia, un gest extrem de rar pe care cei doi, potrivit etichetei regale, nu au voie să le manifeste în public.

Despre ce este vorba mai precis? În timă regele Charles și regina Camilla, împreună cu ducesa de Edinburgh și ducii de Gloucester erau ghizi pentru președintele Coreei de Sud și pentru soția acestuia  la o expoziție de obiecte coreene din Colecția Regală, prințul și prințesa de Wales au părăsit Galeria de tablouri a Palatului Buckingham, oferind și un moment de tandrețe surprins de camerele de luat vederi.

William și-a pus mâna pe spatele lui Kate, care s-a întors să se uite la soțul ei și a zâmbit înainte de a-i întoarce gestul și de a-și pune mâna pe spatele lui și, ulterior, de a se ține o clipă de mână.

https://www.youtube.com/watch?v=4Q9DRvFQsOs&ab_channel=ModestNarratives

Momemtnul a fost surprins, iar imaginile video s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton