; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate middleton printul william

Kate Middleton face dezvăluiri inedite despre copiii ei: „Prințul George este gelos”

11 May 2020

Invitată în emisiunea „This Morning', Kate Middleton a făcut dezvăluiri neașteptate despre copiii pe care îi are cu prințul William. 

Aceasta a povestit că Prințul George este gelos pe sora sa, Prințesa Charlotte, pentru că aceasta primește niște teme mai interactive.

„George se supără foarte tare pentru că își dorește să facă proiectele surorii sale', a declarat Ducesa de Cambridge. „Să faci sandwich-uri în formă de păianjen este mult mai amuzant decât să lucrezi la literatură'. Atât Prințesa Charlotte, cât și Prințul George învață la școala privată Thomass Battersea din Londra.

Ducele și Ducesa de Cambridge se află în izolare la reședința lor de la țară, Anmer Hall din Norfolk, alături de cei trei copii. Printre multele sale proiecte, Kate Middleton se ocupă și de educația copiilor, aceștia urmând școala de acasă.

Kate a continuat prin a discuta și despre diversele dificultăți din această perioadă, printre care și comunicarea virtuală. Știm deja că familia regală este mare fană a platformei Zoom, folosind-o pentru conferințe, dar și pentru a celebra aniversările în familie. De data aceasta, Kate mărturisește că ea și Prințul William folosesc mult și FaceTime pentru a ține legătura cu familia.

„Este destul de complicat și noi nu foloseam aplicația prea mult înainte, dar ne-am obișnuit și o folosim mult mai mult acum', a spus aceasta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare