Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la Palatul Buckingham. A purtat o tiară veche de 100 de ani

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la Palatul Buckingham. A purtat o tiară veche de 100 de ani
12

de Roxana Mirea,

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a avut o apariție de senzație, marți seara, la un eveniment important care s-a ținut la Palatul Buckingham. În plus, soția prințului William a purtat pentru prima oară tiara Strathmore Rose, care a aparținut a Reginei Mamă. 

Kate Middleton strălucește cu o tiară veche de 100 de ani 

Marți seară, prințesa de Wales s-a alăturat soțului său, prințul William, regelui Charles al III-lea, reginei Camilla și altor membri ai familiei regale pentru banchetul de stat în onoarea președintelui Republicii Coreea și a soției sale, la Palatul Buckingham. 

Pentru eveniment, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a purtat pentru prima dată tiara Strathmore Rose a Reginei Mamă. Kate este doar a doua persoană care poartă această piesă elegantă, care nu a mai fost văzută în public de zeci de ani, potrivit ET.

Deși a fost o parte importantă a ținutei sale, tiara a fost completarea perfectă a rochiei albe până la podea a lui Kate. Rochia ei, marca Jenny Packham, a prezentat ornamente aurii și umeri structurați. Kate a continuat să o onoreze pe Regina Elisabeta a II-a, deoarece a purtat o pereche de cercei care i-au aparținut acesteia.  

Bijutierul de la Curte relatează că tiara a fost numită după tatăl reginei-mamă, contele de Strathmore și Kinghorne. A fost un cadou de nuntă, care i-a fost oferit atunci când s-a căsătorit cu tatăl reginei Elisabeta, prințul Albert (viitorul rege George al VI-lea). 

Strathmore Rose Tiara, a patra tiară purtată de Kate Middleton 

Deși delicată, tiara conține flori mai mari și poate fi purtată în vârful capului sau în jurul frunții – ceea ce era preferința reginei-mamă. Este, de asemenea, versatilă, deoarece poate fi dezasamblată și purtată pe bucăți ca o broșă. Kate este a doua persoană care poartă tiara în public – după regina mamă. 

Strathmore Rose Tiara este cea de-a patra tiară pe care Kate o poartă de când a intrat în familia regală. În 2011, în ziua nunții sale, Kate a purtat tiara Cartier Halo. Doi ani mai târziu, în 2013, ea a debutat cu tiara Lotus Flower Tiara – pe care a purtat-o din nou în 2015 și 2022.   

Cu toate acestea, ea preferă tiara Queen Mary’s Lover’s Knot, care a devenit semnătura ei. 

Kate Middleton strălucește cu o tiară veche de 100 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton