Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, apariție surpriză alături de soțul ei. Prințul William a uimit cu noul look

Kate Middleton, apariție surpriză alături de soțul ei. Prințul William a uimit cu noul look
10

de Roxana Mirea,

Kate Middleton a avut o apariție rară alături de un prinț William nebărbierit într-un videoclip dedicat echipei olimpice britanice, lansat înaintea ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024. Este pentru prima dată în mai bine de un deceniu când prințul de Wales apare în public nebărbierit.

Kate Middleton, apariție surpriză într-un videoclip dedicat echipei olimpice britanice 

Kate Middleton a avut o apariție rară alături de prințul William, într-un videoclip preînregistrat dedicat echipei olimpice britanice, pe care Palatul Kensington l-a postat pe Instagram, pe 11 august, cu câteva ore înainte de ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. 

Din partea tuturor celor care ne urmăresc acasă”, a început Prințesa de Wales, „felicitări echipei GB”.  

Kate a purtat un pulover cu dungi albe și negre similar cu cel pe care l-a purtat într-un videoclip din martie, în care a anunțat că urmează un tratament împotriva cancerului. Prințesa, care a rămas în mare parte departe de ochii publicului de când a vorbit despre lupta sa cu boala, și-a purtat părul lung șaten drept și lejer. 

William, care stătea alături de soția sa, a purtat un tricou polo cu echipa Marii Britanii și, de asemenea, a apărut nebărbierit, prima dată în mai bine de un deceniu. 

Kate Middleton, apariție surpriză într-un videoclip dedicat echipei olimpice britanice  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Felicitări pentru tot ceea ce ați realizat”, a spus el în videoclip. „Ați fost o inspirație pentru noi toți”. 

„Bravo @teamgb, ce călătorie incredibilă! Fiecare atlet a arătat dedicare imensă, iubire și pasiune. Ne-ați făcut pe toți atât de mândri! Să sărbătorim fiecare triumf la @paris2024 și așteptăm cu nerăbdare mai multe de la @paralympicsgb_official mai târziu în vară”, este mesajul care însoțește clipul video.  

Echipa olimpică britanică a obținut în total 65 de medalii, dintre care 14 de aur, la Jocurile Olimpice, clasându-se pe locul al treilea după China și Statele Unite. 

Videoclipul lui Kate și William a inclus, de asemenea, mesaje de la celebrități britanice, cum ar fi David Beckham, care a jucat un rol-cheie în a ajuta Londra să câștige candidatura pentru Jocurile Olimpice din 2012, precum și Snoop Dogg, care a fost corespondent olimpic special NBC în timpul Jocurilor din 2024. Rapperul american le-a mulțumit sportivilor „în numele marelui Snoop Dogg, al prințului și al frumoasei sale soții”. 

Sursa Foto: Captură de ecran, Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton