Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton a fost operată. Prințesa și-a amânat angajamentele oficiale pe o perioadă nedeterminată

Kate Middleton a fost operată. Prințesa și-a amânat angajamentele oficiale pe o perioadă nedeterminată
18

de Cristina Țapu,

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a fost spitalizată și a suferit o intervenție chirurgicală abdominală la o unitate medicală privată din Londra, potrivit unui anunț al Casei Regale britanice făcut miercuri. Kate Middleton se va afla sub supravegherea medicilor pentru aproximativ două săptămâni, se arată în același anunț.

Kate Middleton a suferit o operație abdominală într-un spital privat din Londra

Operația a avut loc în cursul zilei de 16 ianuarie la un spital privat din Londra și a decurs bine. Cu toate acestea, Prințesa de Wales se va afla sub supravegherea medicilor pentru o perioadă de aproximativ două săptămâni. În anunțul Casei Regale este menționat faptul că prințesa își cere scuze pentru amânarea viitoarelor angajamente și că speră că-și va putea relua cât mai repede activitatea.

„Prinţesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declaraţie. Ea speră că publicul va înţelege dorinţa ei de a menţine cât mai multă normalitate pentru copiii ei; şi dorinţa ei ca informaţiile ei medicale personale să rămână private”, se arată în comunicat.

anuntIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Kate Middleton își va amâna îndatoririle publice pe o perioadă nedeterminată

Palatul Kensington se angajează să furnizeze actualizări cu privire la starea de sănătate a Alteței Sale Regale, doar atunci când vor exista informații noi semnificative care să fie împărtășite publicului.

„Pe baza recomandărilor medicale din prezent, este puțin probabil ca prințesa să poată să revină la a-și asuma îndatoririle publice până după Paște”, este menționat în comunicatul Casei Regale a Marii Britanii.

Kate Middleton a împlinit pe 9 ianuarie vârsta de 42 de ani. Soția prințului William este mama a trei copii și se bucură de un grad ridicat de simpatie din partea britanicilor. Cei doi sunt împreună încă din perioada facultății, iar de-a lungul timpului au depășit multe obstacole.

Kate Middleton este căsătorită cu Prințul William din anul 2011

În anul 2010, Prințul William și Kate Middleton s-au logodit. De atunci, Prințesa de Wales a afișat cu mândrie inelul de logodnă, o bijuterie spectaculoasă cu safir și diamante, având o greutate de 12 carate, care a fost anterior în posesia mamei lui William, Prințesa Diana.

În fiecare zi, Kate poartă cu drag această bijuterie. La fel de mândră își etalează și verigheta din aur galez, de 18 carate.

Soțul ei nu a fost observat niciodată purtând verigheta. Deși unii ar putea interpreta acest lucru ca pe o simplă coincidență, absența verighetăi de pe degetul lui William are un motiv simplu: el nu apreciază bijuteriile. Există speculații că această preferință ar fi fost moștenită de la regretatul Prinț Philip, bunicul său, care, la rândul său, nu a purtat niciodată un inel pe deget, nici măcar verigheta.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton