Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton a strălucit, la propriu, într-o rochie aurie. A purtat tiara care i-a aparținut soacrei sale, Prințesa Diana

Kate Middleton a strălucit, la propriu, într-o rochie aurie. A purtat tiara care i-a aparținut soacrei sale, Prințesa Diana
7

de Roxana Mirea,

Kate Middleton a strălucit la propriu, într-o rochie superbă, pe care a accesorizat-o cu tiara ei preferată, bijuterie care i-a aparțit soacrei sale, Prințesa Diana. Kate și Printul Williams au fost alături de Regele Charles și Regina Camilla la evenimentul diplomatic de la Palatul Buckingham, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.   

Kate Middleton, mai strălucitoare ca niciodată 

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, s-a alăturat prințului William, regelui Charles și reginei Camilla la Palatul Buckingham, marți seară, pentru recepția diplomatică, cei patru pozând împreună pentru un portret în Sala 1844. Evenimentul anual întâmpină sute de membri ai Corpului Diplomatic la reședința regală. 

Pentru evenimentul din acest an, prințesa Kate a ales o tiară specială: Queen Mary’s Lover’s Knot Tiara. Este vorba despre tiara pe care a purtat-o cel mai des de când face parte din familia regală – a purtat acest accesoriu de 12 ori până acum, începând din 2015, potrivit People.

Bijuteria a fost, de asemenea, una dintre preferatele soacrei sale, prințesa Diana, care a purtat-o în mai multe ocazii. Potrivit Court Jeweller, tiara are o vechime de peste un secol și a fost comandată inițial de la bijutierul Garrard de către regina Mary, fie în 1913, fie în 1914. Este o replică a unei diademe deținute de bunica lui Mary, Prințesa Augusta de Hesse, Ducesa de Cambridge.  

Prințesa Diana, purtând diadema Queen Mary’s Lover’s Knot Tiara
Kate Middleton, mai strălucitoare ca niciodatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Nu este prima dată când Kate Middleton poartă această ținută 

Kate a purtat cel mai recent Tiara Lover’s Knot în iunie, la nunta regală a Prințului Moștenitor Hussein și a Prințesei Rajwa a Iordaniei – iar la recepția de la palat și-a recreat întregul look. Pe lângă faptul că a optat pentru aceeași tiară, ea a purtat și aceeași rochie roz, creată de Jenny Packham. 

Este pentru a doua oară în două săptămâni când soția Prințului William alege să poarte o diademă. La banchetul de stat în onoarea președintelui Republicii Coreea și a soției sale, la Palatul Buckingham, Kate a purtat pentru prima dată tiara Strathmore Rose a Reginei Mamă. Alegerea ei a fost o surpriză totală, fiind vorba despre o piesă care nu a mai fost purtată în public din anii 1930. 

Kate Middleton, mai strălucitoare ca niciodată Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton