; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

72971161_2365172510364486_7606771022958880538_n

Kate Middleton a postat pentru prima dată pe Instagram. Ce mesaj special a transmis urmăritorilor

21 October 2019

Kate Middleton a împărtășit pe contul oficial de Instagram al cuplului regal un mesaj emoționant despre implicarea într-o acțiune caritabilă din timpul turneului din Pakistan. Acest pas marchează și prima postare pe o rețea de socializare a Ducesei de Cambridge. 

 

„Comunitatea din SOS Village este construită în jurul familiei și cea mai bună familie pe care ți-o poți imagina este acolo unde toată lumea se reunește să mănânce, să iubească și să își protejeze copiii. Acești copii vulnerabili, mulți dintre ei care au trecut prin experiențe traumatizante, sunt hrăniți în acest mediu atent și sunt capabili să formeze relații de calitate, de care au nevoie disperată', a fost mesajul scris de Kate Middleton, care la sfârșit s-a semnat „Catherine.'

 

Ducele și Ducesa de Cambridge au fost pentru a doua oară în vizită la această organizație din Pakistan care permite să ofere o casă, dar și să contribuie la formarea unei familii pentru peste 150 de băieți și fete din internat, asta după ce au avut parte de un incident. Cuplul regal a fost obligat de circumstanțe să petreacă o noapte în Lahore, întrucât avionul lor nu a putut ateriza înapoi în Islamabad din cauze unei furtuni destul de puternice și a descărcărilor electrice.

Cu această ocazie, Kate a avut oportunitatea de a face o altă vizită copiilor din SOS Village. O sursă a declarat pentru PEOPLE faptul că cei doi au putut să afle mai multe povești ale copiilor.

 „Unele dintre lucrurile pe care le-am învățat au legătură cu cât de mult contează să îți sprijini copiii și să le oferi tot ceea ce au nevoie pentru a avea o viață de succes. Unul dintre aceste lucruri are în vedere relațiile de calitate, iar al doilea mediul. Cât de minunat este că le aveți aici pe amândouă.' 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare