Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton a fost externată în secret la două săptămâni de la operație. Anunțul Casei Regale: „Face progrese considerabile”

Kate Middleton a fost externată în secret la două săptămâni de la operație. Anunțul Casei Regale: „Face progrese considerabile”
13

de Cristina Țapu,

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost externată după ce în urmă cu 12 zile a suferit o intervenție chirurgicală într-un spital privat din Londra, Marea Britanie. Reprezentanții Casei Regale au confirmat oficial vestea externării soției prințului William.

Kate Middleton a fost externată la două săptămâni de la operația abdominală

Kate Middleton a fost internată la London Clinic în data de 16 ianuarie și a fost operată în zona abdominală. Conform informațiilor din presa britanică, ducesa a fost externată și urmează să-și continue procesul de recuperare acasă. Casa Regală a Marii Britanii a confirmat vestea, iar britanicii speră că viitoarea regină își va relua activitatea cât mai curând posibil.

„Prințesa de Wales a revenit la Windsor pentru a-și continua recuperarea. Face progrese considerabile. Prințul și prințesa de Wales doresc să mulțumească întregului spiral London Clinic, în special asistentelor care s-au îngrijit de sănătatea ducesei. Familia de Wales este recunoscătoare pentru gândurile bune sosite din întreaga lume”, se arată în comunicatul Casei Regale.

În comunicatul Casei Regale, nu a fost menționată boala cu care s-a confruntat Kate Middleton, însă a fost precizat că ea va avea nevoie de o perioadă îndelungată pentru a se recupera complet. În plus, potrivit comunicatului, prințesa de Wales își va relua îndatoririle publice după Paște, cel mai probabil.

Kate Middleton, mai strălucitoare ca niciodatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Intervenția misterioasă căreia a fost supusă Kate Middleton a creat un motiv de îngrijorare în rândul britanicilor. Unii dintre medici sunt de părere că problema de sănătate cu care s-a confruntat viitoarea regină nu a fost atât de neînsemnată precum au încercat reprezentanții Casei Regală să o prezinte.

Reprezentanții Casei Regale a Marii Britanii nu oferă informații despre viața membrilor familiei regale decât dacă starea lor de sănătate este supusă obstacolelor considerabile. Este cunoscut faptul că Kate Middleton a mai fost internată în spital în anul 2012 din cauza unor grețuri extreme atunci când era însărcinată cu primul copil al cuplului Middleton – Prințul William.

Poate fi o tumoare benignă, o hernie, o procedură ginecologică? Aproape toate operaţiile abdominale la care mă pot gândi, care nu reprezintă o urgenţă, se fac laparoscopic sau robotic. A doua zi eşti acasă. Cred că ceva a decurs greşit. Mă îngrijorează o complicaţie, o infecţie„, a completat Marc Siegel, de profesie medic.

Regele Charles al III-lea, internat în aceeași clinică în care s-a aflat și viitoare regină

Nu doar Kate Middleton s-a confruntat cu probleme de sănătate. Regele Charles al III-la a fost operat, în urmă cu doar câteva zile, din cauza prostatei mărite. El este internat în aceeași clinică privată în care s-a aflat Kate Middleton și a fost vizitat de către soția sa, Camilla.

Prostata mărită, cunoscută și sub denumirea de hiperplazie benignă de prostată (HBP) sau adenom de prostată, este o afecțiune comună la bărbații în vârstă. Aceasta se referă la creșterea în volum a prostatei, o glandă situată sub vezică și care înconjoară uretra, canalul. Hiperplazia benignă de prostată nu este asociată cu cancerul de prostată, dar poate provoca simptome neplăcute.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton