; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate Hudson vede relaţiile în mod diferit

23 March 2011

kate-hudson-vede-relatiile-altfelActriţa de 31 de ani spune că atitudinea ei faţă de relaţii s-a schimbat după ce a devenit mamă pentru prima dată şi a început să caute o altfel de iubire', potrivit FemaleFirst.co.uk.

Hudson are un fiu de şapte ani, Ryder, cu fostul ei soţ, Chris Robinson, şi e însărcinată cu copilul actualului iubit, Matt Bellamy, vocalistul trupei Muse. Ea a explicat că relaţiile devin mai greu de echilibrat' după un copil, deoarece priorităţile se schimbă.

Căutam o altfel de iubire, deoarece copilul meu a devenit prioritatea mea. Atunci trebuie să echilibrezi cumva relaţia', a declarat ea.

Hudson mai recunoaşte că e nevoie de muncă pentru a rămâne în relaţii bune cu tatăl lui Ryder, de care a divorţat în octombrie 2007: Cu fostul meu soţ e la fel de complicat ca în timpul căsniciei. Are familia lui, care e minunată, şi e mai mult vorba despre timp şi program'.

Frumoasa blondă spune că relaţia ei cu Matt Bellamy funcţionează pentru că se bazează pe calităţi pe care nu le considera prea importante înainte.

Respectul, onestitatea, un parteneriat total, compromisurile – toate chestiile minunate. Cred că asta face iubirea să dureze', a explicat Hudson.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare