; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hudson şi Diaz, la cuţite pentru Rodriguez

14 May 2010

Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, Cameron şi Rodriguez ar cam fi început o relaţie, lucru care a infuriat-o pe Kate Hudson, cu care Alex Rodriguez a ieşit în perioada mai-decembrie 2009.

Kate consideră că Diaz încearcă să se răzbune astfel pentru o întâmplare din 2007, când Hudson a avut o aventură cu Justin Timberlake la doar cîteva zile dupe ce cîntăreţul şi Cameron se despărţiseră.

O sursă citată de US Weekly a declarat că actriţa e de părere că ceea ce face Cameron Diaz este pur şi simplu o răzbunare pentru că în 2007 relaţia sa cu Justin devenise una serioasă, iar ceea ce s-a întâmplat între Kate şi Timberlake a rănit-o foarte mult. Pe de altă parte, aceeaşi sursă spune că Hudson este atât de supărată doar pentru că urăşte să fie singură.

Hudson a mai adăugat că Diaz este un star care îmbătrâneşte şi care se zbate disperat să rămână tânăr.

De curând, Alex Rodriguez care joacă pentru echipa de baseball New York Yankees i-a interzis lui Cameron să vină la meciurile sale pentru că ar vrea să îşi păstreze relaţia la un nivel destul relaxat. O sursă citată de femalefirst a spus că Alex nu vrea ca ceea ce s-a întâmplat între el şi Kate să se întâmple şi cu Cameron.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare