; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate Hudson nu se teme de căsătorie

02 September 2010

Actriţa din Războiul mireselor' (2009) este implicată într-o relaţie cu cântăreţul Matt Bellamy, vocalul trupei Muse, şi spune că divorţul de Chris Robinson (43 de ani) nu a făcut-o să se teamă de dragoste, însă nu plănuieşte să se însoare din nou, anunţă celebritywonder.com.

Nu este ceea ce caut. Divorţul nu mi-a schimbat părerea despre căsnicie. Voi aştepta să văd ce se întâmplă. Cred că, în majoritatea cazurilor, oamenii ajung să fie speriaţi de dragoste şi nu vor să o mai experimenteze', este de părere Kate Hudson (31 de ani).

Nu cred că vreau să ajung atât de uzată. Cred în dragoste. Cred că atunci când eşti pregătit să te deschizi, dragostea poate fi cel mai frumos lucru', a mai spus actriţa.

Kate Hudson a mărturisit că i-ar plăcea să-i ţină companie lui Matt Bellamy în viitoarele turnee ale trupei, pentru că s-a îndrăgostit de viaţa pe drumuri după relaţia cu cântăreţul Chris Robinson.

Când eram cu Chris, muzica era viaţa mea – am petrecut 7 ani pe drumuri. Dacă aş repeta experienţa? Nu aş refuza călătoria cu un autobuz de turneu, este ceva minunat'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare