; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

36486090_1825768421063990_6796325669023252480_n

Kate Hudson a devenit mamă pentru a treia oară

04 October 2018

Kate Hudson și iubitul ei, Danny Fujikawa au devenit părinți. Actrița a adus pe lume o fetiță, cel de-al treilea copil al ei.  

Kate Hudson și-a anunțat fanii că a devenit din nou mamă printr-o postare pe Instagram. Actrița, în vârstă de 39 de ani, și iubitul ei, Danny Fujikawa, au devenit părinții unei fetițe. Micuța, care s-a născut pe 2 octombrie, poartă numele Rani Rose Hudson Fujikawa.

Actrița a publicat câteva fotografii pe Instagram în care anunță data nașterii, numele fetiței și motivul pentru care bebelușul poartă acest nume: 

„Am hotărât să o numim pe fetița noastră Rani (se pronunță Ronnie) după bunicul ei, Ron Fujikawa. Ron a fost un om foarte special pentru noi și ne e foarte dor de el. Este o onoare să o numim pe fetița noastră după el. Toți suntem bine și fericiți. Familia noastră mulțumește tuturor pentru dragostea și binecuvântările trimise și, la rândul nostru, vă transmitem toate cele bune.

Actrița nu a publicat până în acest moment vreo fotografie cu bebelușul. Hate Hudson mai are doi băieți, Ryder Russell, în vârstă de 14 ani, cu fostul soț, Chris Robinson și Bingham Hawn, de 7 ani, cu fostul ei logodnic, Matt Bellamy.

În aprilie, Kate a surprins pe toată lumea anunțând că este însărcinată. Actrița a publicat atunci un clip video în care anunța sexul bebelușului și motivul lipsei ei din social media: 

„Dacă vă întrebați de ce am fost absentă pe canalele de socializare este pentru că m-am simțit rău. Din toate sarcinile, în primul trimestru al acesteia m-am simțit cel mai rău..

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare