; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate del Castillo și Aarón Díaz

Kate del Castillo și Aarón Díaz au semnat decizia finală de divorț

01 August 2012

Actriţa de telenovele Kate del Castillo a semnat deja documentele necesare care încheie din punct de vedere legal mariajul ei cu actorul Aarón Díaz.

Deși a fost soția lui Diaz din august 2009 până anul acesta, Kate i-a urat fostului ei partener de viață să îi meargă bine în relația lui cu Lola Ponce, noua iubită.

„Mi se pare grozav că Aaron are deja o iubită. Țin mult la el și iubirea mea pentru el va dura toată viața', a spus Kate del Castillo.

Actrița de origine mexicană a recunoscut că îi va mereu recunoscătoare fostul ei soț. Totodată, ea a negat că ar avea o relație cu pugilistul „Canelo' Alvarez.„Între noi doi nu este decât o simplă relație de prietenie', a punctat actrița.

Nu mai vrea un iubit mai tânăr decât ea

În prezent, actriţa în vârstă de 39 de ani este singură, însă tatăl ei, Eric del Castillo, a declarat că boxer-ul Saúl el Canelo' Álvarez se ţine de ceva vreme după ea şi vrea să o cucerească. Apropiaţii lui Kate spun însă că aceasta nu ar vrea să aibă din nou o relaţie cu un bărbat mai tânăr decât ea, cum a fost cu Aarón Díaz.

Citește și:

Blanca Soto şi Aaron Diaz, mai mult decât colegi?

Kate del Castillo şi Aaron Diaz, în divorţ, dar buni prieteni

Aaron Diaz, mai sexy ca niciodată în noul calendar

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare