; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate del Castillo se luptă cu traficanţii în Dueños del Paraiso (3)

Kate del Castillo se luptă cu traficanţii în noua telenovelă „Dueños del Paraiso”

11 November 2014

După succesul pe care l-a avut în 2011 cu „Regina Sudului', Kate del Castillo a luat o pauză de la telenovele pentru a juca în lungmetraje. Producătorii de la Telemundo au convins-o însă să se întoarcă pe micile ecrane într-un serial care se anunţă spectaculos, „Dueños del Paraiso'. Producţia, ale cărei filmări au început în luna septembrie, va avea premiera la începutul lui 2015.

[Not a valid template]

De data aceasta, Kate (42 de ani) îi va da viaţă Anastasiei Cardona, văduva unui cap mafiot, care în anii 80 se va alia cu doi traficanţi de droguri pentru a prelua conducerea unui puternic cartel din Miami.

„Mă emoţionează să mă întorc la Telemundo cu acest proiect extraordinar. Dacă povestea Teresei Mendoza din „Regina Sudului' a cucerit America şi nu numai, staţi să o cunoaşteţi pe Anastasia Cardona, într-o telenovelă bazată pe fapte reale', a zis Kate, citată de holaciudad.com.

În serial, Kate se va iubi cu actorul Jorge Zabaleta. Acesta îl va interpreta pe Conrado San Miguel, un bărbat ambiţios care se împarte între amantă, Anastasia (Kate del Castillo), şi soţie, Erica (Ximena Duque). Din distribuţie mai fac parte, printre alţii, Miguel Varoni, Jose Maria Torre şi Géraldine Bazán.

Vedeţi aici trailerul telenovelei „Dueños del Paraíso':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare