; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate del castillo2

Kate del Castillo lansează la Netflix o serie despre relația ei cu El Chapo

05 September 2017

Actrița Kate del Castillo (44 de ani) pregătește lansarea unui serial documentar alături de cei de la Netflix, informează platforma teleprograma.diezminutos.es.

 

„Cuando Conocí Al Chapo: La Historia de Kate del Castillo' (în traducere „Când l-am cunoscut pe Chapo: Povestea lui Kate del Castillo'), va arăta controversata poveste de viață trăită de actriță și cum a ajuns aceasta să îl cunoască pe unul din cei mai mari traficanți de droguri ai Mexicului.

Serialul documentar va avea trei părți, iar premiera e programată pe data de 20 octombrie pe Netflix.

Timp de aproape doi ani, atât publicul cât și mass-media au vorbit despre modul în care Kate del Castillo l-a întâlnit pe Joaquín “El Chapo” Guzmán. Procesul juridic pe care actrița l-a avut cu autoritățile mexicane a fost urmărit pas cu pas de presă, iar acum  în cele din urmă va fi dezvăluit adevărul aflat în spatele acestei povești și ce s-a întâmplat între cei doi.

„Ca actriță am avut marea șansă de a interpreta personaje fictive de care mă simt foarte mândră. Acum mă voi întoarce pentru a reda o poveste reală, povestea mea și adevărul meu. Acest proiect va arăta începutul acestei povești și consecințele acceptării de a relata despre una din cele mai controversate personalități ce face parte din lumea traficanților de droguri “, a declarat Kate în cadrul unui comunicat de presă.

Potrivit acesteia, în urma finalizării procesului investigațiile efectuate de autoritățile mexicane împotriva ei pentru presupusele legături cu traficul de droguri au fost retrase.

Kate del Castillo s-a aflat în vizorul autorităţilor mexicane și a fost bănuită de  complicitate şi tăinuire și a fost suspectă că aceasta ar fi aranjat o întâlnire între traficantul de droguri și Sean Penn, ea fiind cea care a ţinut mereu legătura cu oamenii lui Chapo.

Supranumit „El Chapo', Joaquin Guzman este considerat unul dintre cei mai periculoși traficanți de droguri din lume, „întrecându-ul' pe Pablo Escobar. Între 2009 și 2011, a intrat în clasamentul revistei americane Forbes printre cele mai puternice personalități ale lumii. A fost arestat de trei ori între 1993 și 2016 și a evadat de două ori. În ianuarie 2016 a fost capturat de poliția mexicană și extrădat în Statele Unite un an mai târziu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare