; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate del Castillo iubeşte din nou

Kate del Castillo: “Sunt foarte îndrăgostită!”

19 June 2013

În viaţa actriţei de telenovele începe să iasă, în sfârşit, soarele. Tatăl, cunoscutul actor Eric del Castillo, s-a vindecat de cancerul la prostată, iar în ceea ce priveşte viaţa personală, Kate a declarat că este îndrăgostită, anunţă caras.com.

Protagonista telenovelei Regina Sudului' a fost prezentă în public la o piesă de teatru (Perfume de Gardenias', n.r.), în care apare tatăl ei, iar ziariştii au sărit imediat să-i ia interviuri.

Întrebată cum îi mai merge în dragoste, actriţa în vârstă de 40 de ani a declarat: Sunt foarte îndrăgostită!', fără să dea însă detalii despre noul ei iubit.

După despărţirea din 2011 de soţul ei, Aaron Diaz, care şi-a refăcut viaţa imediat, Kate a avut o scurtă relaţie cu actorul spaniol Ivan Sanchez, însă nu ţi-a găsit liniştea, declarând, de fiecare dată când a avut ocazia, că nu are pe nimeni şi că se simte bine aşa. Iată însă că aşteptarea a luat sfârşit! Fanii actriţei vor să afle acum cine este cel care i-a cucerit inima.

Cât priveşte cariera, Kate a terminat, de curând, filmările la thriller-ul No Good Deed', în care apare alături de Idris Elba şi care va avea premiera anul viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare