; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate del Castillo este regina drogurilor…

08 March 2011

kate del castilio este regina drogurilor in la reina del surÎndrăgitei actriţe mexicane Kate del Castillo, care a fost în 1998 protagonista telenovelei de succes Minciuna', îi merge din plin pe toate planurile. Noua ei telenovelă, La Reina del Sur', care a început să fie difuzată de curând pe canalul american Telemundo, a fost foarte bine primită de către public, iar în viaţa privată Kate se bucură de căsnicia pe care o are cu actorul Aaron Diaz.

Dacă pe Kate nu am mai văzut-o de mult pe micile ecrane de la noi, pe soţul ei, Aaron, îl puteţi admira în telenovela Teresa', difuzată în prezent de Acasă. Kate (38 de ani) şi Aaron (care pe 7 martie a împlinit 29 de ani) s-au căsătorit în august 2009, în Las Vegas, iar în prezent ei locuiesc în California. Kate şi-a găsit fericirea în braţele mai tânărului ei soţ, după ce a trecut printr-un mariaj nu tocmai fericit cu fotbalistul Luis Garcia Postigo (care a agresat-o fizic).

Telenovela La Reina del Sur', cel mai recent proiect al lui Kate, are la bază best-seller-ul omonim al autorului Arturo Pérez-Reverte, care a fost tradus în 19 limbi. Serialul spune povestea Teresei Mendoza, care dintr-o tânără inocentă dintr-un sat mexican devine una dintre cele mai importante figuri în lumea traficanţilor de droguri din Europa. Alături de Kate, în serial mai apar Rafael Amaya (care îl interpretează pe El Guero, bărbatul pe care Teresa îl iubeşte şi care este omorât) şi Gabriel Porras (personajul negativ).

Urmăriţi-o pe Kate del Castillo alături de soţul ei, Aaron, pe covorul roşu de la Globurile de Aur din 2010. Actriţa a povestit atunci despre rolul pe care l-a avut în 2009 în serialul american Ierburi':

http://www.youtube.com/watch?v=JaoFWFmWxds

Vedeţi aici un trailer al telenovelei La Reina del Sur':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare