; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate del Castillo și-a găsit un nou iubit

29 September 2011

Kate del Castillo se pare că şi-a refăcut viaţa după despărţirea de Aaron Diaz, anunţă tvynovelas.com. Paparazzi au reuşit să o surprindă în compania lui Ivan Sanchez, colegul ei din telenovela La Reina del Sur'.

Cei doi au fost pozaţi în timp ce ieşeau din casa pe care Kate o are în California şi pe care a cumpărat-o împreună cu Aaron.

După care cei doi au urcat fericiţi în maşină şi au pornit spre un restarurant ca să ia micul dejun. Scena s-a mai repetat şi în altă zi, semn că cei doi petrec foarte mult timp împreună.

Ivan Sanchez este un actor de origine spaniolă în vârstă de 37 de ani cunoscut din telenovelele, dar şi din serialul spaniol Hispania' transmis anul acesta de Antena 1.

Kate şi Aaron au decis să se despartă pe cale amiabilă în luna iulie anul acesta, după doi ani de mariaj, dând tot felul de declaraţii în care spuneau cât de mult ţin unul la altul în continuare şi că din cauza carierelor au ajuns să o ia pe drumuri separate.

Apropiaţii celor doi suţin că aceştia nu s-au mai înţeles şi din cauza faptului că Aaron îşi dorea un copil, iar Kate nu era pregătită să devină mamă (deşi are 38 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare