; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate Middleton ar vrea să fie sărutată la altar…

20 February 2011

kate william1Este cea mai aşteptată nuntă a anului: pe 29 aprilie, prinţul William se va căsători cu Kate Middleton şi lumea întreagă a fost cuprinsă de frenezie în aşteptarea evenimentului. Se pare însă că nu totul merge ca pe roate, cel puţin pentru Kate: ca şi Diana acum mulţi ani, viitoarei prinţese îi face viaţa amară… protocolul Casei Regale britanice.

Ştirea vine dinspre tabloidul american National Enquirer, care scrie că una dintre dorinţele cele mai fierbinţi ale lui Kate este pe cale să nu se îndeplinească.

După ce ani de zile a aşteptat ca familia regală să-şi dea acordul (Kate nu e de viţă nobilă) şi ca prinţul William să-şi ia inima în dinţi pentru a o cere de nevastă (cei doi sunt împreună, cu întreruperi, de 10 ani), Kate îşi dorea – ca orice mireasă, de altfel – să fie sărutată la altar.

Auzind de intenţia lui Kate, Regina a fost însă scandalizată şi i-a pus în vedere lui William să-şi cuminţească mireasa, în condiţiile în care protocolul casei regale interzice cu desăvârşire acest lucru.

Disperată, Kate a cerut sfatul unui consilier de la Westminster Abbey (unde va avea loc ceremonia religioasă), dar acesta n-a avut vorbe de încurajare:

“Imposibil! Nu se face aşa ceva. Aceasta este Biserica Anglicană! Regina nu va permite niciodată! Dacă vrei neapărat, poţi să-l săruţi pe prinţ mai târziu… când veţi ieşi în balcon”, ar fi declarat consilierul, potrivit aceleiaşi surse.

Kate ar fi insistat însă pe lângă William ca acesta să-şi înduplece însă bunica. Când prinţul în sfârşit a vorbit cu Regina, aceasta a fost însă de neînduplecat:

“Un sărut?!! Nici nu poate fi vorba, nu aşa se fac lucrurile la noi! Noi nu suntem ca toţi ceilalţi” ar fi răbufnit Măria Sa.

Cum va ieşi Kate din prima înfruntare cu Regina – sărutată la altar sau nu – vom vedea cu toţii pe 29 aprilie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare