Homepage  / Vedete străine

Ți-o mai amintești pe Kassandra din telenovela cu același nume? Cu ce se ocupă și cum arată acum Coraima Torres

Ți-o mai amintești pe Kassandra din telenovela cu același nume? Cu ce se ocupă și cum arată acum Coraima Torres
12

de Roxana Mirea,

Îți mai aduci aminte de Kassandra din telenovela cu același nume? Ei bine, anii au trecut, iar Coraima Torres, actrița care a interpretat-o pe Kassandra, are acum 50 de ani. Ea avea doar 17 ani când a primit acel rol care a făcut-o celebră. Odată cu trecerea timpului, multe vedete își pierd din strălucirea de odinioară, însă nu este și cazul ei.

Cum arată acum Coraima Torres, din „Kassandra”

Coraima Torres și-a început cariera ca actriță în Venzuela, la sfârșitul anilor 1980. Primele ei roluri au fost în telenovele „Gardenia” și „Alondra”. Ea a primit primul ei rol principal în 1992, în celebra telenovela „Kassandra”, care a fost difuzată în peste 100 de țări. După „Kassandra” a plecat în Columbia, unde a primit un rol principal în telenovela „Sueños y espejos”.

În timpul filmărilor pentru această telenovelă, Coraima Torres și-a cunoscut dragostea, pe Nicolas Montero. S-au căsătorit în 1996 și au împreună un fiu, pe Manu, care s-a născut în anul 1994. De atunci, deși a lucrat în țări ca Argentina și Perú, Coraima Torres s-a îndrăgostit de Columbia, în special de Bogotá, orașul în care locuiește de mai mulți ani cu soțul ei și fiul lor.

La un moment dat, Coraima Torres a declarat că telenovela „Kassandra” i-a schimbat viața profesională, dar și perspectiva personală. „Mi-a deschis lumea”, a declarat actrița, care a mai subliniat că fără acea telenovela nu ar fi fost angajată în Columbia și nu l-ar fi cunoscut pe Nicolás. „Îi datorez mult”, a spus ea despre personajul său, potrivit infobae.com.

Ti-o-mai-amintesti-pe-Kassandra-din-telenovela-cu-acelasi-nume-Cu-ce-se-ocupa-si-cum-arata-acum-Coraima-Torres-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cum arată acum Coraima Torres

În telenovela „Kassandra”, Coraima Torres a jucat alături de Osvaldo Rios. Rezumatul celebrei telenovele este următorul: Kassandra (Corraima Torres) este moştenitoarea unei familii bogate din Caracas. Ea nu ştie însă acest lucru, deoarece la naştere, Herminia, bunica ei vitregă, a schimbat-o cu bebeluşul născut mort al unei ţigănci dintr-un circ ambulant. Kassandra a crescut, aşadar, în sânul trupei de acrobaţi ambulanţi. După 20 de ani, circul se întoarce în Caracas, iar Kassandra este vrăjită de frumuseţea unui tânăr, Luis David (Osvaldo Rios), despre care nu ştie că este unul dintre gemenii Herminiei.

În 2021, Coraima Torres a jucat în serialul „Enfermeras”, unde a interpretat-o pe Renata Vargas, mama lui Nicolás Quintero, unul dintre studenții la medicină care își făcea stagiul la Spitalul Santa Rosa și soția lui Mario Quintero, un avocat controversat, interpretat de Martín Karpan. Au urmat apoi rolurile din „Amor en el Aire” (Mariana) și „Las Villamizar” (Beatriz Montero), ambele seriale lansate în 2022.

De curând, Coraima Torres a împărtășit cu fanii de pe Instagram, peste 400.000 la număr, o filmare deosebită. Admiratorii au putut vedea cum actrița de 50 de ani se poate lăuda cu o siluetă de vis, rezultatul a multe ore de muncă la sală.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton