; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Karyme Lozano

Karyme Lozano trebuie să aleagă între căsnicie şi carieră

05 March 2014

Karyme LozanoMichael Domingo, soţul actriţei de telenovele Karyme Lozano, este gelos din cale afară. Conform tvynovelas.com, acesta i-ar fi dat un ultimatum: să aleagă între căsnicia cu el şi carieră.

Scenele incendiare pe care Karyme le-a filmat alături de Cristian de la Fuente în ultima ei telenovelă, Quiero amarte', l-au înnebunit pur şi simplu pe Michael.

Când a acceptat să joace în acest serial, Karyme a cerut că săruturile să nu fie foarte profunde şi să nu existe foarte multe scene de dragoste. Pe parcursul filmărilor, Karyme şi Cristian au avut însă mai multe scene în dormitor, unde au trebuit să mimeze sexul.

Cum socoteala dinaintea filmărilor nu s-a potrivit cu cea din timpul lor, Michael a început să facă crize de gelozie, care au fost comentate de tabloidele din Mexic.

Povestea de dragoste dintre Michael şi Karyme este una frumoasă. Ei s-au cunoscut în mai 2011, prin intermerdiul actorului Eduardo Verástegui, şi s-au îndrăgostit la prima vedere, iar în februarie 2012 s-au căsătorit pe o plajă din Cancun, Mexic. În tot acest timp, ei nu au avut relaţii intime pentru că au vrut să respecte canoanele religiei catolice şi să trăiască în abstinenţă până la nuntă. Karyme (35 de ani) a devenit foarte religioasă după moartea tatălui său, Eduardo Lozano, în 2009.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare