; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Karyme Lozano s-a întors în forţă la telenovele

21 August 2013

Actriţa, care nu a mai avut un rol important de şase ani (ultima ei apariţie, minoră, fiind în El Talisman', în 2012) va juca în telenovela lui Carlos Moreno, Quiero amarte', alături de Cristián de la Fuente.

Noua producţie Televisa va fi remake-ul serialului din 1994, Imperio de Cristal', cu Rebecca Jones şi Ari Telch în rolurile principale.

Într-un interviu acordat recent celor de la tvynovelas.com, Karyme (35 de ani) a spus că, în ultimii ani, nu a mai apărut în telenovele atât de des pentru că nu i-au plăcut personajele pe care ar fi trebuit să le interpreteze. De asemenea, actriţa şi-a dorit foarte mult să devină din nou mamă, însă nu a reuşit să rămână însărcinată.

Eu şi soţul meu (n.r. – Michael Domingo) încă mai aşteptăm să se întâmple. Dar dacă nu se va putea, ne-ar plăcea să adoptăm. Suntem de acord amândoi că vrem să-i oferim un frate sau o surioară fiicei noastre Angela (n.r. – în vârstă de 12 ani). Sperăm să se întâmple cât mai curând oricare dintre cele două opţiuni', a zis Karyme.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare